• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikişsiz labioplasti?

Lutufe

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
69
50
8
23
Herkese merhaba az önce bi konu açmıştım ama doktor dışında da dikişsiz labioplasti olan ve memnun kalan var mı merak ediyorum. Dikişsiz olması çok büyük bir avantaj bence ama böyle bir yöntemin var olması fakat çok yaygın olmaması beni endişelendiriyor neden dikişsiz ve daha kısa süren bir şekli varken normal cerrahi hali daha yaygın aceba bir dezavantajı mı var diye düşünmeden edemiyorum. Yeni çıkan bir tenoloji belki ondandır dicem ama emin olamıyorum.. Her neyse arkadaşlar bu konuda bilgisi olan ya da böyle bir deneyimi olan varsa yazarsanız çook sevinirim. Hoşçakalın

Selamlar, dikişsiz labioplastiden istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. En iyi yol cerrahi işlemle yani kesi yapılarak anatominin güzelleştirilmesi. Cerrahi işlemle yaptırırsanız zaten kendinize ömürlük yatırım yapmış oluyorsunuz eski haline gelmesi imkansız oluyor, lazerle yaptıran insanların yorumlarını okumuştum hiç biri memnun değildi.

Selamlar, dikişsiz labioplastiden istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. En iyi yol cerrahi işlemle yani kesi yapılarak anatominin güzelleştirilmesi. Cerrahi işlemle yaptırırsanız zaten kendinize ömürlük yatırım yapmış oluyorsunuz eski haline gelmesi imkansız oluyor, lazerle yaptıran insanların yorumlarını okumuştum hiç biri memnun değildi

Evet doğru söylüyorsunuz kesi işlemi olması gerekiyor. Fakat benim dediğim doktor nuray bozkurtun yönteminde de kesi yapılıyor dikiş yerine lazer cihazıyla yapıştırma tekniği uyguluyor. Bu yüzden dikişsiz deniyor. Dikişle yapılana göre daha rahat olduğu söyleniyor. Kimse de bilmiyor bu yöntemi bu gözümü korkutuyor açıkçası cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Back
X