Ay içim kötü oldu fotoya bakıncaKızlar merhaba gecen ayın 25 ınde kas altı 425 CC yerlestırılmiş meme estetiği büyütme ameliyatı oldum fakat dıkısım acıldı bu durumu yasayan varmi
Hakkımızı helâl edinAy içim kötü oldu fotoya bakıncageçmiş olsun bence hemen doktorunuza atın bu fotoyu
Doktorunuzla görüştünüz mü? Resmen açıklık var.
Tekrardan dıkiş atıldı o acıklık varmiş sanırım ben bantları actıktan sonra fotograflar attım Dr yara acıgı var pansumanla kapanır dedi ve hızla acıldı bantları bır hafta sonra aldık bence daha kalmalilardi bırde ben narkoz sonrasi cok kustum ve gerıldim cok korktum ozmnmi acıldı bılmiyorum ama pretez gorunuyormuş yanı aklim almıyoDikişiniz 1 ay sonra mı açıldı? Geçmiş olsun, doktorunuza danışın derim. Benimde meme ucunda ufak bir iltihap oluştu ve yara gibi oldu. Doktoruma mesaj attım, baticon ve antibiyotik önerdi. Bayram sonrası kontrole gideceğim. 3 ayım doldu ve bu zamana kadar hiç sorun yaşamamıştım.
Sıkıntı yok canım çok geçmiş olsun bir an önce toparlasin inşallah dikişlerHakkımızı helâl edingıttım Dr gorunen protez miş tekrar dıkıs atıidı umarım artık ıyılesırım pisikolojıkmen beni cok yıprattı bu memeler
İyilesirken kaşınır yara. Telaş etmeyinKizlar bende 15haziranda meme küçültme oldum ,sol mememde iltihaplı yerler var,aftercare hemşireyle her yazismamda işte baticon ,rifle pansuman yap düzelecek diyor. 1 kutu daha antibiyotik verdiler. Ancak bayram sonrası kontrole gidecem. Aynı zamanda karın germede oldum, onun dikişleri kurudu. Gogsum niye böyle oldu acaba çok korkuyorum sıkıntılı bir durum olur diye. Bide kaşınıyor ilacladigim yerler
ah çok geçmiş olsun .. bildiğin açılmış, gecikmeden doktora gitmişsindir umarım tekrar dikiş atarlar. :) geçmiş olsunKızlar merhaba gecen ayın 25 ınde kas altı 425 CC yerlestırılmiş meme estetiği büyütme ameliyatı oldum fakat dıkısım acıldı bu durumu yasayan varmi
Atıldı evetah çok geçmiş olsun .. bildiğin açılmış, gecikmeden doktora gitmişsindir umarım tekrar dikiş atarlar. :) geçmiş olsun
Oy kuzum çok geçmiş olsunAtıldı evetsuan dıkıslıyım hala
Ben ameliyat olurken rengliydim son songunlerındeydım 10 gun sonra yıne oldum ve kanamam cok olduArkadaşlar ameliyat sonrası regl düzensizliği oluştu mu
Bende 40 gündür olamıyorumBen ameliyat olurken rengliydim son songunlerındeydım 10 gun sonra yıne oldum ve kanamam cok oldu
Dıkkatlı olmakta fayda var hareketlerini kısıtla yıne acildı atılan dıkısım yeminle uzun uzun agladım okdr psikolojim bozukki deliricemDün doktora gittim tekrar dikiş attı. Şimdilik iyi gözüküyor, inşallah bu sefer tutar . Öteki memede sorun yok. Bu daha büyük olduğu için olabilir dedi doktor
Sorma çok bozuldu psikolojim 1 hafta olacak yeni dikiş atıldı . Her gün rifle pansuman yapıp aftercare hemşireye atıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi ama ödüm kopuyor. Korse sütyeni şimdilik bıraktık hafif sütyen takıyorum iyice oturana kadar.Bu düzelsin su dikişler kurban kesicem yeminle . Bütün yaz mahvoldu.Dıkkatlı olmakta fayda var hareketlerini kısıtla yıne acildı atılan dıkısım yeminle uzun uzun agladım okdr psikolojim bozukki deliricem