• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikişim mi açılmış

anonimbirii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 aralıkta ameliyat oldum sadece 1 kere 4 gün önce duş aldım doktorum pansuman yap vs demedi sadece ficudan krem sür dedi meme ucuna bende onu yapıyorum her gün pansumanı da 2 kere yaptım sadece medikal sütyenimi yıkamak için çıkardım şimdi normal sporcu sütyeni giydim dikey olan dikişim acıyo ara ara tiz bi sızlama geliyo sanki dikiş açılmış gibi ne yapmam lazım normal mi bu durum kaynar mı o açıklık kendi kendine gazlı bezin üstünde de sanki iltihap var ama kabukta bağlamış olabilir çekince yapışmıştır gazlı beze (görüntü için özür dilerim)

Eklentiler

• Snapchat-660549095.jpg
    Snapchat-660549095.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20241229_162716.jpg
    IMG_20241229_162716.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 99
19 aralıkta ameliyat oldum sadece 1 kere 4 gün önce duş aldım doktorum pansuman yap vs demedi sadece ficudan krem sür dedi meme ucuna bende onu yapıyorum her gün pansumanı da 2 kere yaptım sadece medikal sütyenimi yıkamak için çıkardım şimdi normal sporcu sütyeni giydim dikey olan dikişim acıyo ara ara tiz bi sızlama geliyo sanki dikiş açılmış gibi ne yapmam lazım normal mi bu durum kaynar mı o açıklık kendi kendine gazlı bezin üstünde de sanki iltihap var ama kabukta bağlamış olabilir çekince yapışmıştır gazlı beze (görüntü için özür dilerim)
İltihap toplamis gb sanki. Bu fotoyu dr a atsaniz iltihap varsa kontrol icin cagiricaktir antibiyotik verir muhtemeln ertesi gun cekilir iltihap.

Doktora attım dediki bişey olmaz 2 3 günde 1 batikon yap ama bilemedim yani bi kaç hafta antibiyotik içip pansuman yapıcam umarım bi sorun olmaz
Antibiyotik basladiysaniz sorun olucagini sanmiyorum. Benim dikislerde hic sorunum olmadi 6 ay once operasyon gecirdim fakat iki hafta once areola kucultme islemi yaptirdim sol gogus ucundaki ufak bir kisim acilmamis fakat iltihap toplamis. Kanla karisik akinti vardi hemen dr a gittim. İltihabi akitti pansuman yapip kapatti ve ayni gun antibiyotige basladim. Ertesi gun aksam acima hissi de gecmisti sakinti da kalmamisti hemen etki etti. Bir kutu bitirip biraktim suan sikinti yok. Bence siz de rahatlarsiniz kutu bitince. Telas yapmayin onemli bir durum olsa doktorunuz mudahale ederdi.

Bu açıklık tam da bu bölgede oluyor neden olduğunu ben de bilmiyorum ama renginin siyah olması bana enteresan geldi.doktorunuz sıkıntı yok diyorsa yoktur.ayrıca ben bunun için rif ampül almıştım ondan sürdüm.rif ampül antibiyotik içerir.geçmiş olsun.

Back
X