- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Merhaba bende Dikiş ten çok uzak kaldım. Tekstil mezunuyum ama okul bitince dikiş dikmedim birdaha. Bende uzun araştırmalar sonucu janome almaya karar verdim. Singer kullanıp memnun olanda var olmayanda ama janomeden herkes memnun.
Öncelikle fiyat olarak 350 den başlıyor 1000 tl eyi geçerek devam ediyor.....
Uzun zamandır girmiyordum siteye. Makinamla haşır neşirdim çünkü :) .o kadar ayrıntılı güzel anlatmışsınız ki, çoookkk teşekkür ederim kendi adıma. ben de makina almak istiyordum. artık singer alayım gitsin dedim ama net. de araştırmam sonucunda evet singerin bayiisi servisi fazla ama gösterdikleri alaka müşteri memnuniyeti sıfır.
janome bayiisi bulup yerinde görmek istedim ve ikna oldum. fakat maalesef satıcı sizin aldığınız yerdeki gibi açıklama yapamadı. 1008 ve 423s arasında kaldım ve fiyatları piyasa değerine satıyordu. söylediği tek şey 1008 ve 423s bunları öneririm. arasında kalan makinaları boşverin dedi. 423s de malum birazcık tuzlu.
siz 3016 kullanıyorsunuz sanırım, siz orta karar olarak ne model önerirsiniz?
merhaba bende dikiş makinesi için arastırma yapıyorum...siz nerden aldınız acaba..guvenilir bir site arıyorum...Bende singer 1412 modelini alıcam bu hafta sonu baya araştırma yaptımm, siparişimi verdim fiyatı 260 tl. Kullanan herkes çokta memnun araştır derim :)
Merhaba bu modelden memnun kaldınız mı ?Bende singer 1412 modelini alıcam bu hafta sonu baya araştırma yaptımm, siparişimi verdim fiyatı 260 tl. Kullanan herkes çokta memnun araştır derim :)