HAVVASEN Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2013 4 0 48 28 Ocak 2013 Konu Sahibi HAVVASEN #1 Merhaba hanımlar dikiş konusunda pratik yöntemlerim var ayrıca konfeksiyon atölyem var her türlü dikişle alakalı sorularınızı yanıtlayabilirim.
Merhaba hanımlar dikiş konusunda pratik yöntemlerim var ayrıca konfeksiyon atölyem var her türlü dikişle alakalı sorularınızı yanıtlayabilirim.
gadjo dilo ben aslında yoğum Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 10.357 9.245 29 Ocak 2013 Konu Sahibi HAVVASEN #2 Merhaba, dikiş kalıplarınız varsa paylaşabilir misiniz?
85ophelia85 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2012 4.168 326 10 Şubat 2013 Konu Sahibi HAVVASEN #3 jooker .!.: Merhaba, dikiş kalıplarınız varsa paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende kaliplari isterim:26: ve ferman tam olarak nasıl dikiliyordu? Uzun zamandır yapmıyorum, herşeyi unutmuşum
jooker .!.: Merhaba, dikiş kalıplarınız varsa paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende kaliplari isterim:26: ve ferman tam olarak nasıl dikiliyordu? Uzun zamandır yapmıyorum, herşeyi unutmuşum
pumay Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 283 1 21 Şubat 2013 Konu Sahibi HAVVASEN #4 ee cevap yok mu peki??
Z zanaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2016 1.930 1.018 2 Temmuz 2016 Konu Sahibi HAVVASEN #5 HAVVASEN .!.: Merhaba hanımlar dikiş konusunda pratik yöntemlerim var ayrıca konfeksiyon atölyem var her türlü dikişle alakalı sorularınızı yanıtlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Canim sen yazali cok yzun zaman olmus yardimina ihtiyacim var..para kazanmam lazim calisma imkanimda yok .evde dikus yapip, para kazanmak istiyorum..lutfen fikir veriisin
HAVVASEN .!.: Merhaba hanımlar dikiş konusunda pratik yöntemlerim var ayrıca konfeksiyon atölyem var her türlü dikişle alakalı sorularınızı yanıtlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Canim sen yazali cok yzun zaman olmus yardimina ihtiyacim var..para kazanmam lazim calisma imkanimda yok .evde dikus yapip, para kazanmak istiyorum..lutfen fikir veriisin