yüzümde bir dikiş izi var peki bunun için krem falan sanmıyorum izi azaltabileceğini ama başka bir çare varmı? 2 kere estetik ameliyat oldum dikkatli bakılınca belli oluyor ama tamamen gidebilecek bir yolu varsa neden olmasın..
Dikiş izin nerendeydi, bende gözkapaklarımdan estetik ameliyatı olduktan sonra kabarık izler kaldı, şimdi lazer yaptırıyorum, henüz iki seans oldu ama pek bir sey fark etmedi.
Geçmezse bende cerrahi müdahaleyi düşünüyorum benim izlerim çok belli, kaça yaptırdın bilgi verirsen memnun olurum
Canım, ben senin resimlerine baktım dikiş izi filan göremedim. Üstlerden mi altlardan mı olmuştun?
resimlerde belli olmuyor, üst gökapağında
burnumunüstünden alnıma kadar.
Canım scarex diye bir jel var bayağı düzeltiyor. Ben bir çok şey kullandım en çok ondan memnun kaldım. yalnız sgk ödemiyor. Contratubex diye bir krem var onu ödüyor. düzenli olarak 4, 6 ay kullanman gerekiyor, 1 ayda filan sonuç alamazsın.
Canım demek ki sen de açık dikiş attırmışsın. Bu doktorları anlamakta zorlanıyorum. Niye gizli dikiş atıp da bizleri operasyon yaptırdığımıza pişman ediyorlar? Sen contratubex'i nasıl o bölgeye 4 ay kullandın, şaşırdım. Ben 3 gün sürdüm nasıl kaşındı orası. Bence scarexi de bi dene. Ben bi tüp bitirdim bayağı faydasını gördüm yine alacağım en kısa zamanda. Fraksiyonel lazeri ne kadara yaptırıyorsun bilmiyorum ama bence ona vereceğin paraya git ameliyat ol kurtul.Contatubexi ilk ameliyat sonrası 4 ay düzenli kullandım ama fayda etmedi bıraktım, izlerin kabarık olması beni çok rahatsız ediyor, şimdi fraksiyonel lazer yaptırıyorum henüz tık yok, kalacak diye çok üzülüyorum sözde estetik oldum.
Canım demek ki sen de açık dikiş attırmışsın. Bu doktorları anlamakta zorlanıyorum. Niye gizli dikiş atıp da bizleri operasyon yaptırdığımıza pişman ediyorlar? Sen contratubex'i nasıl o bölgeye 4 ay kullandın, şaşırdım. Ben 3 gün sürdüm nasıl kaşındı orası. Bence scarexi de bi dene. Ben bi tüp bitirdim bayağı faydasını gördüm yine alacağım en kısa zamanda. Fraksiyonel lazeri ne kadara yaptırıyorsun bilmiyorum ama bence ona vereceğin paraya git ameliyat ol kurtul.
Canım ben ameliyat yaptırmadım ama ameliyat izlerini gizli dikişle silebiliyorlar. Burda bir kişi yaptırmıştı ama kim olduğunu bilmiyorum. Ücret olarak da o kadar pahalı olacağını zannetmiyorum. Bi araştırma hastanesinin plastik cerrahi servisiyle bi görüş bence. Taş çatlasa 300-400 liradır.Contratubex sadece ilk günler kasıntı yapıyor sonra geciyor, lazer seans basına 200tl. Ameliyatı kaca yapıyorlar, kime yaptırdın birde korkuyorum ya daha kötü iz kalırsa
Canım ben ameliyat yaptırmadım ama ameliyat izlerini gizli dikişle silebiliyorlar. Burda bir kişi yaptırmıştı ama kim olduğunu bilmiyorum. Ücret olarak da o kadar pahalı olacağını zannetmiyorum. Bi araştırma hastanesinin plastik cerrahi servisiyle bi görüş bence. Taş çatlasa 300-400 liradır.
resigned,sen mı yaptırdın gızlı dıkısı? memnunmusun? bılgın varsa bıas daha detaylı anlatırmısın!!!!
bu araştırma hastanesi ankaradamı?