Dikiş İzi Geçmiyor Yardım

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
577
Meraba arkadaslar foruma yeni katıldım. Ben geçen yaz burun estetiği oldum. Burnumdan hiçbir şikayetım yok fakat üzerinden bir sene geçmesine rağmen kesik izi belli oluyor. Doktoruma amelliyat sonrası sormustum bu iz için bişey kullanmak istıyorum diye hiç gerek yok belli dahi olmıcak dedi ama öyle olmadı. Dikiş izinden ziyade bi kesik izi var. Kesiğin oldugu yer hafıf cukur. Pek kafama takmıyodum bunu ama dün bi arkadas aramızda mesafe olmasına ragmen sen estetık mı oldun dikiş izi gibi duruyor dedi hepten moralim bozuldu. Yani arada mesafe olmasına ragmen gorduyse demekki ne derece belli oluyor... Bir de cogu kişiye baktıgım zaman hiç belli değildi gercekten bende ona guvenerek herhangi bi krem ya da yağ kullanmadım. Ama şimdi kullanmadıgıma çok pişman oldum en azından bunu hafife indirgeyebilirdim. Şimdi ne yapabilirim bilmiyorum dikişi biraz eski olup da hafıfleten veya azaltan var mı aranızda acaba ? Bu arada fikir soylemeniz için bi foto eklıyorum. Yardım edin kızlar şimdiden tesekkür ederim

Eklentiler

• image.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 2.926
Merhaba geçmiş olsun. Ben de yeni ameliyat oldum daha silikonlarım ve alçı duruyor. Eğer burnunuzun şeklinden memnunsanız ufacık bir izi kafanıza takmayın bence. Burnun altında kalan bir şeyi çoğu insanın fark etmesi neredeyse imkansız. Estetik zorlu bir ameliyat sonuçta. Burnunu beğenmeyenler, revizyon olmak zorunda olanlar, isteyip de ameliyat olamayanlar vs. vs. Ne mutlu siz memnunsunuz şeklinden. Gerisini dert etmeyin. Fotoğraftan da bir şey belli olmuyor gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…