• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikiş dikmek istiyorum...

Canan7954

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
623
150
33
36
kızlar örgü örüyorum ,kendimi geliştirmek istiyorum elimde yatkın dikiş dikmeye heveslendim henüz bir şey dikmesem de bir makine aldım kendi kendime öğrenmek istiyorum benim gibi hevesli olup da kendi kendine dikiş dikmeyi öğrenen var mı?sizce yapabilir miyim kursa falan gitmeden kursa gidecek vaktim yok çünkü:(

Bende ne kadar çok dikiş dikmek istesem de bir türlü beceremiyorum. Nedense konu üzerine her türlü araştırmayı yaptım. Hiç durmadan usanmadan ama yavaş yavaş öğrendim sayılır. Oturuyorum bir gün boyunda nasıl reklam yapayım diye interneti inceliyorum. Vallahi bir görseniz var ya beni evde bu kız deli dersiniz :) dedik bile :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar örgü örüyorum ,kendimi geliştirmek istiyorum elimde yatkın dikiş dikmeye heveslendim henüz bir şey dikmesem de bir makine aldım kendi kendime öğrenmek istiyorum benim gibi hevesli olup da kendi kendine dikiş dikmeyi öğrenen var mı?sizce yapabilir miyim kursa falan gitmeden kursa gidecek vaktim yok çünkü:KK43:

canım dikiş dergileri var belli kalıplar veriyorlar içinde. o dergilerden al kalıpları zaten olduğu için tarifte ediyo ona göre keser biçer yaparsın. dikişte önemli olan kalıbın ve makinen olması gerisi senin hayal gücüne kalmış harika şeyler çıkaracağından eminim. Burda dergisi var hatırladığım Moda dergisi var. Kalıp çıkarma dergileri var o dergileri alırsın. aylık ve haftalık çıkartıyorlar migrosta d&r lerde var kitap bölümünde

Son düzenleme:
Siz bu şekilde mi öğrendiniz?yorumunuz için teşekkür ederim bi heves makine de aldırdım ama henüz başlayamadım kumaş teminini nasıl yaptınız ?

Siz bu şekilde mi öğrendiniz?yorumunuz için teşekkür ederim bi heves makine de aldırdım ama henüz başlayamadım kumaş teminini nasıl yaptınız ?
bulunduğunuz yerde kumaş saten yerler var mı ? zaten o kalıp dergilerinde hangi kumaştan yapmanı gerektiğini de söylüyorlar ona göre alırsın. bulunduğun yerde yoksa internetten sipariş verebilirsin.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Back