Gelinlik Modelleri dikimi neredeyse tamamlanan gelinliğim...

raindrop26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
1.241
1.327
198
Diyarbakır
etek boyunda biraz düzeltme yapılacak, eteğine dantel işlemeler serpiştirilecek ve arkası ipli yapılacak. yorumlarınızı bekliyorum

kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, benim içime çok sindi ama sizden iyi yorumlar almak daha da mutlu etti

gelinliğin güzel duruyor canım, eteğinin boyutunu özellikle çok beğendim. güle güle mutlulukla giyinmeni diliyorum :) ne kadara dikildi?

çok pahalı bu gelinlik piyasası ya sanırım çıtayı 500 lira daha yükseltmemiz lazım. teşekkürler bilgi için :44:

çok yakışmış tam bitmemesine rağmen çok şık bir gelinlik

Güle güle giyin,mutluluklar
Yalnız gelinlik sizin üzerinizde mi mankende mi çözemedim

Bayıldım ya süper durmuş üzerinde yalnız altı üstüne göre biraz basit kalmış yani sade degil de tülden olsa gerek belki saten olsa çok daha şık durabilir, Allah içine sindirsin çok güzell

Bayıldım ya süper durmuş üzerinde yalnız altı üstüne göre biraz basit kalmış yani sade degil de tülden olsa gerek belki saten olsa çok daha şık durabilir, Allah içine sindirsin çok güzell

tşk ederim canım, eteğinde dantel işlemeleri eksik, onlar da yapılınca daha ışıltılı olacak.

ben ki kolay kolay gelinlik beğenmem, bunu bitmemiş olmasına rağmen çok beğendim :)
gülegüle giy, mutluluklar şimdiden canım

ben ki kolay kolay gelinlik beğenmem, bunu bitmemiş olmasına rağmen çok beğendim :)
gülegüle giy, mutluluklar şimdiden canım

Çok yakışmış canım vücuduna.İncecik belin var.Çok zarif durmuş .MaşALLAH.

Genel olarak oldukça iyi ancak benim de gözüm kalçadan kabaran bir model olduğu için belde incecik de olsa bir kuşak aradı, orantılar açısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…