• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Dikimi biten gelinliğim.

LadyCedar

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
2.509
897
373
$kk2.jpg

$kk3.jpg

$kk4.jpg

$kk5.jpg

$kk6.jpg

Hem size fikir olsun, hem fikirlerinizi duyayım istedim. :nazar::16:

sarı işlemesi dışında bayıldım gelinliğine

mutlu huzurlu olursunuz inşallah

Allah içine sindirsin :nazar:

kol ve göğüs altındaki kısımlar sanki biraz abes kaçmış uyumsuz olmuş olmasa daha iyi olurmuş bence :17: onun dışında yakışmış hoş bi model

Hepinize teşekkür ederim :)

O işlemeler sarı değil, gümüş rengi. Işıktan öyle görünüyor olsa gerek :)

Ben de üst kısımdan çok eteğimi beğendim. Çok model denedim ama hep bu etekli gelinlikler dikkatimi çekti. :)

Teşekkür ederim canım. Tüller (prenses etekler) gözüme çok sade geldi giydiğimde, toplama tarzı da istemedim hiç. O yüzden bunu seçtim. Tabi gelinlik olayı göreceli kavram, saygı duyarım bu tarzı beğenmeyenlere :)

Canım benım gule gule kullan cok guzel olmusssun ınsan guzel olunca ne gıydıgının onemı yok prensesım...ben de arıorum benım de boyum posum sana benzıo ama bulamadım ıste hala bakıorum ınternetı alt ust ettım ne ıstedıgımı de bılmıorum...tek bıldıgım duzenlı kesımlerı sevmedıgım perde ya da masa ortusu gıbı duruo :)

Son düzenleme:
Canım benım gule gule kullan cok guzel olmusssun ınsan guzel olunca ne gıydıgının onemı yok prensesım...ben de arıorum benım de boyum posum sana benzıo ama bulamadım ıste hala bakıorum ınternetı alt ust ettım ne ıstedıgımı de bılmıorum...tek bıldıgım duzenlı kesımlerı sevmedıgım perde ya da masa ortusu gıbı duruo :)

Teşekkür ederim canım.. İnternetten bende aylarca bakındım, giymeden anlaşılmıyor maalesef. Gerçi o zamanda kafan allak bullak oluyor sürekli model değiştirmekten:37: Bende sevmiyorum düzenli kesimleri toplamaları falan. İnşallah gönlüne göre bulursun canım. Ne zaman düğünün? :)

Back