• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri dikilmekte olan gelinliğim :)

Merhabalar, ben de gelinliğimi İstanbulda diktirmek istiyorum ama İstanbulda kime diktirebilirim hiç fikrim yok benim beğendiğim model de bu seninkini de çok beğendim $prev_ELIE_SAAB_8.jpg Nişanlım da Kadıköyde oturuyor İstanbula gelin oluyorum. Eminönünde kumaşlar çok uygun diyorlar acaba kumaşı biz kendimiz alsak daha uygun oluyor mu? Şimdiden çok teşekkürler.

Merhabalar, ben de gelinliğimi İstanbulda diktirmek istiyorum ama İstanbulda kime diktirebilirim hiç fikrim yok benim beğendiğim model de bu seninkini de çok beğendim Eki Görüntüle 401595 Nişanlım da Kadıköyde oturuyor İstanbula gelin oluyorum. Eminönünde kumaşlar çok uygun diyorlar acaba kumaşı biz kendimiz alsak daha uygun oluyor mu? Şimdiden çok teşekkürler.

Eminönü'nde bu aralar zam var. Eğer gelinlikçi önceden danteli aldıysa bir ihtimal kumaş dahil fiyatı daha uygun olabilir. Sizin bu Caelum modeli için lazer kesimle süslü fransız kupon bakmanız lazım, metresi 100TL'den başlar diye tahmin ediyorum, en az.

diktirdiğin gelinlik bence çok hoş ve zarif bi model umarım istediğin gibi olur ve mutlulukla giyersin :16:

gerçekten çok hoşmuş :) allah mutlu mesut etsin inş.:)

teşekkür ederim canım..

Çok güzelll hoş sade.Mutlulukla giy inşallah canım.

teşekkür ederim canım...

Merhabalar, ben de gelinliğimi İstanbulda diktirmek istiyorum ama İstanbulda kime diktirebilirim hiç fikrim yok benim beğendiğim model de bu seninkini de çok beğendim Eki Görüntüle 401595 Nişanlım da Kadıköyde oturuyor İstanbula gelin oluyorum. Eminönünde kumaşlar çok uygun diyorlar acaba kumaşı biz kendimiz alsak daha uygun oluyor mu? Şimdiden çok teşekkürler.

canım minenes arkadaşımızın dediği gibi kumaşlar artık pahalılaştı. benim gelinlikçim böyle lazer kesimli gelinlikleri dikiyor bilgin olsun. glamour gelinlik kadıköyde. Orda birkaç model görmüştüm.

diktirdiğin gelinlik bence çok hoş ve zarif bi model umarım istediğin gibi olur ve mutlulukla giyersin :16:
çok teşekkür ederim canım . inş..:nazar:

Bunuda yeni görüyorum tüü bana:57:Bende bu tarz gelinlikeri beğeniyorum zevklerimiz aynıymış.:29:Umarım istediğin gibi gelin olursun tatlım:16:

vallahi çok güzel uzun boylulara da ayrı yakışır su etekler. minenes sana birşey sorucam konu ile pek alakası yok ama. benim gelinliğimi biliyorsun. sanırım yorum yapmıştın. boydan boya dantel . ama gelinlikçim bunu iki parça halinde yapıyor sorduğumda ise, hafif balık kesim olduğu için eteğk kısmının şeklini belli ettiğini ve alt kısmının ayrı yarı işlendiğinin belli olmayacağını söyledi. bende sana sormak istedim. ben hep tüm boy dantellerin komple işlendiğini düşünmüşümdür. aklımda soru işartei kaldı . bu koonu da bilgin olduğunu düşünüyorum... :16:

Merhaba, buradan cevap vereyim istedim. Açıkçası bu konuda çok detaylı bilgim yok. Ancak şunu biliyorum ki komple dantel gelinliklerde, gelinliğin kenar dilimi etek bitimine gelecek şekilde, gövde göğüs altı hizasından etek bitimine kadar tek parça bir kumaşla kaplanıyor. Göğüs altında dantel dilimini görebilirsiniz hatta. Senin gelinliğinde tam o bölgede kemer olduğu için seninkinde göremiyoruz ancak aşağıdaki gelinlikte çok net görebilirsin. Arkada kuyruk kısmı açık kalıyor, burada da a-pile ile ikinci bir büyük dantel parçası kaynak yapılıyor. Göğüsten itibaren üst kısmı ise ek parçalarla kapatılıyor. Genelde yaka ve kollarda da dantel kenar dilimi kullanılıyor kapatmak için.

Lemon.jpg

Lemona.jpg

Lemonb.jpg

Son düzenleme:
Merhaba, buradan cevap vereyim istedim. Açıkçası bu konuda çok detaylı bilgim yok. Ancak şunu biliyorum ki komple dantel gelinliklerde, gelinliğin kenar dilimi etek bitimine gelecek şekilde, gövde göğüs altı hizasından etek bitimine kadar tek parça bir kumaşla kaplanıyor. Göğüs altında dantel dilimini görebilirsiniz hatta. Senin gelinliğinde tam o bölgede kemer olduğu için seninkinde göremiyoruz ancak aşağıdaki gelinlikte çok net görebilirsin. Arkada kuyruk kısmı açık kalıyor, burada da a-pile ile ikinci bir büyük dantel parçası kaynak yapılıyor. Göğüsten itibaren üst kısmı ise ek parçalarla kapatılıyor. Genelde yaka ve kollarda da dantel kenar dilimi kullanılıyor kapatmak için.

Lemon.jpg

Lemona.jpg

Lemonb.jpg

canım öncelikle çok teşekkür ederim. ben o şeridi yaptırmıyorum. senin gösterdiğin gelinlik benimkinden daha balık. benim kafam karıştı. ya . ben benim gelinliğin diğer bir modelini görmüştüm vitrinde hatta denemiştim. o da komple dantel. hiç belli olmuyordu belden ayrı dantel işlendiği ama benimkinde belli olurm u diye de işkillendim az da bir zaman kaldı gelinlikçimle de zıtlaşmak istemiyorum. pek bilgim de yok. inşallah denediğim gelinlik gibi olur. yoksa kafayı yerim :(:(

Lemon.jpg

Lemona.jpg

Lemonb.jpg

Bana yardımcı olurmusunuz lütfen eklemiş olduğunuz gelinliğin aynısını diktiriyorum fakat altına abiye tarlatanı kullanıcak terzim.tarlatansız tüllerle giyince salkım saçak durdu.sizce bu modelin altına tarlatan kullanmak modeli bozar mı?fikir verirseniz çok sevinirim.Bu arada konu sahibinden özür dilerim pat diye daldım.gelinliğinin modeli çok hoş benim seçimlerim arasındaydı sonradan fikir değişikliği oldu.bu modelleri birebir moda evinde tutturmak hakikaten zor umarım gönlünce içine sinen bir model olur mutlulukla giyersin canım.benimki yakında biticek çok tereddütlüyüm umarım düzgün birşey çıkar.

Back