cok güzelmiş cok begendim.asil cok da şık duruyor.ömür boyu mutluluklar dilerim
Fotoğrafta çok hoş duruyor. Beğendim, bu
tür gelinliklerden hoşlanıyor olmama rağmen.
Allah mutluluğunuzu daim etsin,benim düğünüm geçen seneydi kararsız olup hangi gelinlikçiye gittiysem önüme bu gelinliği çıkardılar o yüzden biraz antipatim var bu gelinliğe..sizin içinize sindiyse gerisi boş tabi
Maşallah, inşallah beklediğinden de güzel olur ve seve seve giyersin.
Allah mesut bahtiyar etsin, bana da o günü göstersin inşallah
seninle daha önce gelinlik meselesini konuşmuştuk diye hatırlıyorum. güzel bir seçim yapmışsın. glamour beğendiğim modaevlerinden biriydi. umarım doğru dantel seçersiniz de orijinalindeki gibi olur...
seninle daha önce gelinlik meselesini konuşmuştuk diye hatırlıyorum. güzel bir seçim yapmışsın. glamour beğendiğim modaevlerinden biriydi. umarım doğru dantel seçersiniz de orijinalindeki gibi olur...
inşallah canım bende çok umuyorumcanım etek kısmı aynı benim istediğim gibi. çok az kabarık, ben de böyle istiyorum. modelin çok güzel çok zarif. inşallah hayalimizdeki gibi olur gelinliklerimiz
emin ol benimde yoktu hatta minenes arkadaşımıza çok farklı gelinliklerle ilgili sorular sormuştum. ama onlarla hiç alakası olmayan bir gelinlik modeline aşık oldum . sanırım gel,nlikte evlilik gibi kısmet birden bu diyebiliyorsun.Çok hoş! Eminim çok yakışır. Bu yaz benim de düğünüm var ama gelinlik konusunda hala hiç bir fikrim yok...
evet canım senin gelinliğinde çok hoş...benimkine benziyor canım arkası değişik sadece sanırsam bu linkten görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...alim-begenecek-misiniz-sabirsizlaniyorum.html
çok güzelmiş tam benim tarzım.
mutluluklar....
Cok guzel cok begendim, keyifle giy insallah : )
teşekkür ederim canım benim..Özellikle askı kısmı çok hoşmutluluklar diliyorum
Çook beğendim gelinliğini çok güzel ve zarif bir gelin olacaksın cnm mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?