• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri dikilmekte olan gelinliğim :)

f.yigit

prensesmişim:):)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
476
3
118
İstanbul
$San-Patrick-2011-gelinlik-13-550x707.jpg hep romantik bir gelin olmak istemişimdir. inşallah bu hayalim gerçekleşicek. gelinliğimin sadece etek kısmı bu şekilde olucak gögüs altındaki şerit olmayacak ve askıları omuzada kayık şekilde olcaka allah izin verirse. Kadıköyde glamaour gelinliğe diktiriyorum. bakalım nasıl bir iş çıkıcak. bakalım beğenicekmisiniz. :nazar:

cok güzelmiş cok begendim.asil cok da şık duruyor.ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar::nazar::nazar:

Fotoğrafta çok hoş duruyor. Beğendim, bu
tür gelinliklerden hoşlanıyor olmama rağmen.:nazar:

Allah mutluluğunuzu daim etsin,benim düğünüm geçen seneydi kararsız olup hangi gelinlikçiye gittiysem önüme bu gelinliği çıkardılar o yüzden biraz antipatim var bu gelinliğe..sizin içinize sindiyse gerisi boş tabi

:nazar::nazar:
Maşallah, inşallah beklediğinden de güzel olur ve seve seve giyersin.
Allah mesut bahtiyar etsin, bana da o günü göstersin inşallah :69:

Fotoğrafta çok hoş duruyor. Beğendim, bu
tür gelinliklerden hoşlanıyor olmama rağmen.:nazar:

sağol canım..

Allah mutluluğunuzu daim etsin,benim düğünüm geçen seneydi kararsız olup hangi gelinlikçiye gittiysem önüme bu gelinliği çıkardılar o yüzden biraz antipatim var bu gelinliğe..sizin içinize sindiyse gerisi boş tabi

vallahi bana hiç çıkarmadılar hep kabarık çıkardılar bende beğendiğim kabarık gelinliğin eteğini bununla değiştim teşekkürler canım seninde mutluluğun daim olsun :nazar:

:nazar::nazar:
Maşallah, inşallah beklediğinden de güzel olur ve seve seve giyersin.
Allah mesut bahtiyar etsin, bana da o günü göstersin inşallah :69:

amin canım . inş.. daha güzellerini giymek nasip olsun..:nazar:

canım etek kısmı aynı benim istediğim gibi. çok az kabarık, ben de böyle istiyorum. modelin çok güzel çok zarif. inşallah hayalimizdeki gibi olur gelinliklerimiz :nazar:

seninle daha önce gelinlik meselesini konuşmuştuk diye hatırlıyorum. güzel bir seçim yapmışsın. glamour beğendiğim modaevlerinden biriydi. umarım doğru dantel seçersiniz de orijinalindeki gibi olur...

Çok hoş! Eminim çok yakışır. Bu yaz benim de düğünüm var ama gelinlik konusunda hala hiç bir fikrim yok...

seninle daha önce gelinlik meselesini konuşmuştuk diye hatırlıyorum. güzel bir seçim yapmışsın. glamour beğendiğim modaevlerinden biriydi. umarım doğru dantel seçersiniz de orijinalindeki gibi olur...

merhaba canım daha öncede konuşmuştuk seninle hatırlıorsan kumaşlar konusundaki bilgine hayranım 1 ay sonra modaevine gidicem astar dikildi ama dantel seçimi falan bursaya gidince yapıcaz senden yardım isteyebilir miyim gelinlikçinin her dediğine evet demek istemiyorum biraz bilgi sahibi olmak istiyorum linkim burda gelinliğim böyle olacak kısmetse güzel olur mu bu gelinlikte yaka kısmını aynı tutturabilir miyiz senden görüş istiyorum ilgilenirsen çok memnun olurum

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...alim-begenecek-misiniz-sabirsizlaniyorum.html

özel mesaj gönderemediğimden buraya yazdım kusura bkama canım

merhaba canım daha öncede konuşmuştuk seninle hatırlıorsan kumaşlar konusundaki bilgine hayranım 1 ay sonra modaevine gidicem astar dikildi ama dantel seçimi falan bursaya gidince yapıcaz senden yardım isteyebilir miyim gelinlikçinin her dediğine evet demek istemiyorum biraz bilgi sahibi olmak istiyorum linkim burda gelinliğim böyle olacak kısmetse güzel olur mu bu gelinlikte yaka kısmını aynı tutturabilir miyiz senden görüş istiyorum ilgilenirsen çok memnun olurum

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...alim-begenecek-misiniz-sabirsizlaniyorum.html

özel mesaj gönderemediğimden buraya yazdım kusura bkama canım

evet canım. bayağı mailleşmiştik o ara sen avrupa gezisine çıkmıştın sanırım. arada kaynadı ama senin bloğundan çok faydalandım yani senden birebir yardım almasamda bloğun sayesinde çok bilgilendim. glamour daki ablanın inci dantelde yetişmiş bir bayan olması beni etkiledi açıkças,ı umarım istediğim gibi olur canım.

canım etek kısmı aynı benim istediğim gibi. çok az kabarık, ben de böyle istiyorum. modelin çok güzel çok zarif. inşallah hayalimizdeki gibi olur gelinliklerimiz :nazar:
inşallah canım bende çok umuyorum :nazar::nazar:

Çok hoş! Eminim çok yakışır. Bu yaz benim de düğünüm var ama gelinlik konusunda hala hiç bir fikrim yok...
emin ol benimde yoktu hatta minenes arkadaşımıza çok farklı gelinliklerle ilgili sorular sormuştum. ama onlarla hiç alakası olmayan bir gelinlik modeline aşık oldum . sanırım gel,nlikte evlilik gibi kısmet birden bu diyebiliyorsun.

benimkine benziyor canım arkası değişik sadece sanırsam bu linkten görebilirsin
evet canım senin gelinliğinde çok hoş...

çok güzelmiş tam benim tarzım.
mutluluklar....

sağol canımm

Cok guzel cok begendim, keyifle giy insallah : )

teşekkürler canımm...

Özellikle askı kısmı çok hoş;) mutluluklar diliyorum
teşekkür ederim canım benim..:16:

kızlar herkese çok teşekkürler... dua edin de istediğim gibi olsun... :16::16::16:

Back