Gelinlik Modelleri Dikilmekte olan gelinliğim.yardımınıza ihtiyacım var :(

Burcumx

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
107
1
318
Diğer

Arkadaşlar yardımcı olabileceğinizi umuyorum.Şu an bu modeli modaevine diktiriyorum dikimi neredeyse bitmek üzere.Fakat son provada giydim etek kısımları valonlu olduğundan dolayı çok salkım saçak durdu.terzim abiye tarlatanı kullanalım diyor sizce tarlatanla kabarık model hoş durur mu bu modelde yardımcı olursanız çok sevinirim

canımm çok küçük br tarlatanla dene bi deneyip görmen lazım yoksa anlayamazsın ki

Tülden destek yapmadı mı da altına? Tarlatansız bir gelinlik bu. Sadece tülle birazcık kabartırsa olur. Zaten hiçbir zaman, orijinal gelinlik de, çekimlerde durduğu gibi durmaz hareket halindeyken...

giydim canım çok çok kötü durmuyor ama çoğu yakınım tarlatanla hoş olmaz diyor kafam karışık.

Tülden destek yapmadı mı da altına? Tarlatansız bir gelinlik bu. Sadece tülle birazcık kabartırsa olur. Zaten hiçbir zaman, orijinal gelinlik de, çekimlerde durduğu gibi durmaz hareket halindeyken...

tülden destek yaptı canım ama yeterli mi gelmedi yoksa tülü azmı kullandı bilemiyorum ama çok hoş durmadı.tarlatanıda gelişi güzel giydirdi dantel motifleri çok net görünüyor ama model modellikten çıkarmı bilemiyorum.

Daha fazla kat tül kullanabilir, zaten sert bir tül kullanması lazım. Bir de kesimi önemli tüllerin tabi.

Canım eger salkım saçak durusu hosuna gıtmedıyse kucuk kalcadan yavasca genısleyen bır tarlatan gıy senı rahatsız etmıyosa goruntu gerısı muhım degıl.

bak bunda kullanılmış mesela

Eki Görüntüle 468186

kalın organze tül kullansın altından cnm nasıl moda evi ki bu böyle sen söylemeden yapmaları lazım

üzerindeki taşlı tülüde dikildi canım.balık etek gibi iniyor eklemiş olduğum fotodaki gibi.heryeri çok güzel oldu sadece etekte problem yaşadım.fazlada anlamıyorum dikimden malesef belkide içindeki tülü az kullanıldı.1 haftaya kadar dikimi tamamlanıcak üzerimde çekip eklerim o zaman daha iyi fikir verebilirsiniz olmazsa tarlatanı söktürürüm.

Aslında ustundekı tul ve ınısı gayet sık belkı alt katına kendınden kabarık tul ekleyebılırler.

Tarlatan kataloglarından balık tarlatan baktınız mı? Şu şekilde? Tarlatan illa ki kabarık demek değildir ki.

Çok sağolun arkadaşlar fikirleriniz için.minenescim eklemiş olduğun tarlatan tülden ve çok hoş umarım benimkide buna benzer birşey olur o zaman çok fazla sıkıntı oluşturmaz.

Arkadaşlar resmini ekliycem biter bitmez her ne kadar ekleme konusunda acemi olsamda Bir şey danışmak istiyorum tülün altındaki saten buruşuyor üzerime giydiğimde bu sadece üzerime giydiğimde oluyor ve çok hoş bir görüntüde oluşturmuyor açıkçası bu neden kaynaklanıyor olabilir?terzim balen koyarak gidermeye çalışacağını söyledi.umarım tamamen ortadan kalkar o görüntü

Yok artık, şimdi mi balen koyacakmış? Zaten gepiyer denen, gövdesi tamamen balenli ve telalı olacak şekilde çalışmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…