Gelinlik Modelleri dikilen gelinliğimi aldım

SZSSZS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
198
7
118
Ankara
Arkadaşlar eski konumda ornek gelınlık vardı onun aynısını dıktırıyordum ancak gelinlik diğerinden daha farklı gelıyor gozume. Gözüm alışamadı güzel olmadı mı kı gibi moralım bozuldu. Sizler de yorum yapar mısınız?

Güzel olan olmayan yanları neler şurası değişse daha iyi olur dıye onerı yaparsanız ve gelinlik hakkında ffıkırlerınızı soylersenız çok sevınırım

Eki Görüntüle 565107 Eki Görüntüle 565108 Eki Görüntüle 565109

bence güzel. istediğiniz gelinliğin resmini koyarsanız mukayese etmek daha kolay olabilir.

bence güzel evet diğer modelle çok benzemiyor üst kısmı ama bu daha güzel duruyor canını sıkma bu gelinlikte bel kısmındaki çizgiyi anlamadım sanki diğerinde öyle bir şey yok yoksa ben mi anlamadım ona emin olamadım bütün inmemiş sanırım dikiş var değil mi orada. eğer öyleyse orası gözüme takıldı sadece onun dışında herşeyi çok güzel özellikle eteği.

hey gidi düğünüme 1 hafta kala ben gelinliğimi beğenmiyorum diye milleti krize sokmuştum ağla ağla içim çıkmıştı sonra o kadar severek giydim ki akşam çıkarmak istememiştim

gelinligin evet bel kismi duz inmemis gibi 2 parca halinde duruyor gibi ama icindeki tarlatandan dolayi mi bilmiyorum ayni denediginiz tarlatanla deneseydiniz keske farki gormek icin ve zaten gogus kupu tam oturmus drapeleri daha yogun geldi yani o bel kismi haric olmus ... mutlulukla giyinin...

Bence çok yakışmış canım harika oturmu üzerine diğer model gelinlik seçiminle asla bir farklılığı yok sadece bu modelin altı daha kabarık ama mükemmel olmuş kabarık olması sana yakışmış canım moralini bozma kuğu gibi bir gelin olmuşsun

Evet tam da o bel kısmı zaten içime sınmeyen yeri. Diğeri daha düz iniyordu bu iki parça gibi duruyor. Orada dikiş var evet ama etek kısmı butun küpürden yapıldı. Bel kısmını parça parça küpürleri monte ederek yaptı. Acaba diğer gelinliğin bel kısmı da mı bütün küpürden yapılmıştı ki.

Yorumun için de teşekkür ederim.

Evet aslında ben de düşündüm acaba tarlatan mı bu goruntu farkını oluşturdu buna ihtimal var mı ki bilmiyorum :44:

Diğer gelinliğin altındakı tarlatan bir küçüktü. Bu onun bir buyugu hem daha kabarık olmasını sağladı ben dıger kabarıklıgı daha çok sevmiştim aslında.
Yarın tekrar gıdecegım ggelınlıkcıye dıger tarlatanla da bakacagım ama ilk alırken de denemek ıstemıştımgelınlıkçı boyle daha guzal dıgerı buzuşturur etekleri gibi konuşunca vazgeçmiştim.

Teşekkür ederim yorumun için

bi kaç kat tül koydurma şansınız olursa eğer daha yumuşak bir görüntü elde edersiniz bence tarlatanın o çadırımsı havasından kurtulmuş olursunuz.

çok hoş duruyor bence bozmayın moralinizi.mutluluklar getrsin :)

Askı güpüründe farklılık var zannedersem.
Benim gözümü o güpürün kalınlığı yordu, siz nasıl beğenirsiniz bilemem ama biraz daha inceden kalına gelmesi zarifliği arttırırdı bence.
Siz de aynı fikirde iseniz 30 dk lık bir işlemle halledebilirler, bir de diğer gelinlikten farkı göğüs kısmı olmuş.
Sizinki de oldukça hoş, canınızı sıkmayın.

bence oldukça güzel dikilmiş, sadece tarlatanın belki büyüklüğünden dolayı emin değilim ama fazla katı duruyor yani daha doğal dökülebilirdi.. onun dışında çok yakışmış hiç moralini bozma

Önceki gelinlik üzerinizde daha güzel durmuştu
Bu çok kabarık duruyor. Modelini bozmuş biraz.
Daha kabarık olmayan bir tarlatanla deneyin bence.

Arkadaşlar gelinliğin bel kısmını düzelttirdim şu an oyle ayrık gıbı durmuyor butun goruntuye tekrar kvuştu ancak şu etek kabarıklıgı konusu hala düşündürüyor beni.

Bazı arkadaşlar tarlatan büyüklüğüne değinmiş ben de buna takıldım orada bır kucugunu denedım ama kadın çok küçük bırsey verdı dogal olarakta kötü durdu ve ben tekrar kendı tarlatanını begenmek zorunda kaldım. 5 li tarlatan son gelinlikteki. Eskisi de 5 li midir sizce? O daha ınce duruyor bunun sebebını hala anlayamadım. Bana verdıgı tarlatan çadır gıbı ama eskı denedıgım daha duz ve kbar iniyordu. Bu fark neyden kaynaklanır sizce kaçlı tarlatan uygun olur kı?

Ayrıca gogus kısmında da ınce bır dantel etayı vardı eskısınde buna da eklettım daha hoş oldu.

Kolun kalın olması da saglam olsun dıye oyle yapacagım demıstı ben de tamam demıstım o yuzden oyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…