• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikey Şarjlı süpürgesi alan var mı? (ortasında da küçük şarjlı süpürgesi olan)

asis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.954
17
158
42
kenwood kırmızıyı çok beğeniyorum. ama çekim gücü iyi mi?
alıp kullanıp memnun kalan var mı?

bende 3-4 ay önce aldım cok memnunum 2500 walt sanırım en güçlüsünü aldım 75 tlye indirimdeydi cok memnunum çekii de iyi bence başlıkları da var istersen fabtoma bak

Süpürgenin motoru ortasında olduğu için ağır oluyor.Tüm evi süpürmek için kullanışsız yorucu.Ama günlük oturduğun oda yada mutfak için pratik.

Bugünde Fakir'in Dik Şarjlı süpürgesini gördüm çok beğendim.
hem şık hem kullanışlı. Adı da var Fakir. Büyük ihtimal bunu alıcam

Ben de Rowenta'nın air force (24) aldım çok menmunum, ama biraz ağır. kullanırken insanın kollarını yoruyor

Arkadaşlar dün internetten siparişi verdim ve nihayet aldım Dikey yavrulu şarjlı süpürgemi

Philips DailyDuo Dikey Şarjlı Süpürge FC6161/04

rengi kırmızı, Bosch'tan aldığım toz torbasız süpürgemde isot kırmızısıydı takım olacaklar

çok araştırdım en çok içime sinen dikey şarjlı süpürgesi olarak Philips içime sindi. Hem daha hafif, hem çekim gücü en yüksek olanı. Hem şekil ve dizayn olarakta çok güzel bence.

Bana kayınvalidem almış 70 lirydı sanrm felixin...dedğin gibi ucu çıkarılabiliyor . el süpürgsi oluyor. çekimi iyi. yanlız kablolu kullanım.am kablosu uzun olduğu için sıkıntı yok. tavsiye ederm

kuzenım anneme almıs anneler gununde sinbo marka.

ben kendı ceyızıme de aynısından alcam hıc dusunmemıstım sınboyu ama kullandıktan sonra cok begendım. geldıgınden berı elımızden dusurmedık dıyebılırım.
kırmızı renklı, 5m kablosu var, dısarı toz vermıyor, 800 w gucu var. sınbo svc-3447 kodlu.

ayrıca genıs baslıgı, uzatma borusu da var. :) kırmızısını bulamadım bu rengını eklıyorum ..
$images.webp

Back
X