• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dik oturamıyorum

- Bacaklarınızı açıp, gövdenizi öne eğerek, kollarınızı göğsünüzde çaprazlama tutun. Sonra kollarınızı yere paralel olarak geriye doğru açın.

- Ellerinizi ensenizde birleştirin. Sırtınız dik öne doğru eğilin, dirsekleriniz yere paralel olsun, gövdenizi hafifçe esnetin.

- Bacaklarınız açık ayakta durun, gövdenizi öne doğru eğin, kollarınız gergin olarak iki yana açılsın. Gövdenizi döndürerek sol elinizi sağ ayağınızın ucuna değdirin, sonra sağ elinizi sol ayağınızın ucuna değdirin. Bu hareketi durmadan arka arkaya otuz defa tekrarlayın.

- Ayakta bacaklarınızın bitişik ayak parmaklarınızın ucunda durun. İki kolunuzu aynı anda enerjik bir hareketle birden arkaya doğru gerin, bütün vücudunuzun gerildiğini hissedin. Bu hareketi yaparken derin nefes alın. Bu hareketi de otuz defa arka arkaya yapın.

Ben bunları 4 gün filan yapmıştım, faydası olmuştu ama kısa bir süre yapıp bıraktığım için eskisi gibi olmaya başladım hemen. Bugün tekrar başlayacağım. :)

Back