• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dik oturamıyorum

Bilgisayar başında oturunca oluyo banada. Öne doğru eğildiğimi farkedip düzeliyorum çok kötü bişey ya:31:

Ay benim de sorunum... Rahmetli annem saçımın orta yerinden çekerdi yukarı doğru, ister istemez dikeliyorsun =))
Ben bu dik durma mevzusunda farkettim ki topuklu ayakkabıyla sopa yutmuş gibi duruyorum :s

ANNENIZE ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
topuklu ayakkabida sürekli giyilmezki :44::44:

:60::60:kiz hic gulecegim yoktu kollar adim atarken ileri gidiyor diyo :60::60:

AMIN AMIN ALLAH HEPIMIZI GÜLDÜRSÜN:60:
bende dik durmak istiyorum yani aklima geldikce duruyorum ama 1 kac dakika sonra eski tas eski hamam:9:

ne gülüyon tewet ben sana gülüyormuyum ,ya ama yapamıyorum sankim :25:

simdi yine denedim ilk etapta kollar ileri gitmiyor sonra zaten yururken ileri geri gider kollar :9::9:

yürürken tabiki gider ,ama duvardan kalçaları ayırırken, klollar ileri gidince kolay oluyor böle olmaması gerek sanırım

ne gülüyon tewet ben sana gülüyormuyum ,ya ama yapamıyorum sankim :25:

yürürken tabiki gider ,ama duvardan kalçaları ayırırken, klollar ileri gidince kolay oluyor böle olmaması gerek sanırım

aa sende gül sekerim gülme diyenmi var:9:,yaparken kendini biraz kasman lazim sanirim serbest birakmican :44:
bu arada tewet degil tweety canim :)

Son düzenleme:
merhaba bende biraz eğik duruyorum eşim hep uyarır beni dik dur diye .bir ara araştırdım sırt kaslarını geliştirici egzersiz ler yapmak lazımmış .ben birkaçgün yaptım gerçekten yaptığım zamanlarda dik duruyordum ama sonra bıraktım.şimdi aklıma gelince dik duruyorum.:25:

yaa ben almak istiyorum ama hayatta gidipte bir mağazadan alamam
netten de acaip uçukmuş fiyatlar biraz önce baktımda zaten güvenip te alamam da off

neyse konuyu dağıtmiyim ,egzersizi hergün yapıcam bakalım faydası olacakmı

ya korse olarak alsanda ayni sey bence jartiyerin üst korse kismi lazim olan,
senin baktiklarin takim falandir sana lazim olan üst korse kismi yani pazarda falan sorsan bulursun yani ne var :44::9:

pilates yapın
şu ebrunun plates dersleri varya netten ben bi ara yaptım topsuz yaptım o ilk egzersizler varya 5 kural mı ne
karınınızı tuttuğunuz zaman işte kaburgalarınızı ayaralayabildiğiniz zaman dik duruyorsunuz aslında
ama tabi tembel ben 1 haftadan fazla devam edemedim ama tekrardan başlayacam çok iyi oluyordu yaaa

bi uzmana görünün ya doru yaptım derken yanlız hareketler yapmayın kemikleirize falan bi bakılsın iskelet yapınıza sonra bi sorun yoksa spor plates destekleyin

bende aynı dertten müzdaribim

ama bu durum için tasarlanan ürünler var..

medikal gereçler satılan mağazalarda bulabilirsiniz.

hatta yamuk duruşlarda sizi uyarıyor zili çalıyor.

jartiyere falan gerek yok yani en azından bu iş için :1::1::1::1:

off en büyük sorunum bu ya :) o egzersizi denedim oldu ama tabi sonra bozmamak lazım duruşu.devamlı dik durmamı sağlıcak bişey lazım korse olabilir aslında.dik durunca bi süre sonra belim ağrıyo ama böyle giderse kambur kalcam Allah korusun..o yüzden dikkat etmem lazım

Back