Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jartiyer giy, istesen de istemesen de dik oturmak zorunda kalırsın.
jartiyer mi giysin alemsin
jartiyer giy, istesen de istemesen de dik oturmak zorunda kalırsın.
alt olarak değil de, üst jartiyer giydiğimde dimdik duruyorum ben valla. kambur oturamıyorum.
size dik durma egzersizini tarif edeyim çok işinize yarayacaktır:
öncelikle bir duvara ayaklarınız,poponuz,sırtınız ve başınız tamamen değmek şartıyla yaslanacaksınız.sonra başınızı ve sırtınızı duvardan ayırmadan önce sağ ayağınızı bir adım öne atacaksınız,sonra da sol ayağınızı sağ ayağınızın yanına alacaksınız(bunları yaparken sırt ve baş duvarda).
son olarak aşağıdan yukarıya doğru önce kalça duvardan ayrılacak sonra baş.bu şekilde doğrulmaya çalışacaksınız.
işte dimdik duruyor olacaksınız bu egzersizle...aklınıza geldikçe yapın...umarım anlatabilmişimdir
size dik durma egzersizini tarif edeyim çok işinize yarayacaktır:
öncelikle bir duvara ayaklarınız,poponuz,sırtınız ve başınız tamamen değmek şartıyla yaslanacaksınız.sonra başınızı ve sırtınızı duvardan ayırmadan önce sağ ayağınızı bir adım öne atacaksınız,sonra da sol ayağınızı sağ ayağınızın yanına alacaksınız(bunları yaparken sırt ve baş duvarda).
son olarak aşağıdan yukarıya doğru önce kalça duvardan ayrılacak sonra baş.bu şekilde doğrulmaya çalışacaksınız.
işte dimdik duruyor olacaksınız bu egzersizle...aklınıza geldikçe yapın...umarım anlatabilmişimdir
simdi denedim bunu evet dik duruyorum ama birazdan unutup yine yamulacagim
ama aklima geldikce yapicam bunu insALLAH ise yarar
kiz hic gulecegim yoktu kollar adim atarken ileri gidiyor diyoben denedim ,ama sırtımı tam olarak duvara yaslayamıyorum ve kollar adım atarken ileri gidiyor:26:
Her akşam beni güldürüyosun Allahta seni gülsürsün tweety Benim bu hareketi yapmama gerek yok çünkü o kadar dik dururumki beni eleştirirler bile bu konuda yediğimi önüme dökerim masaya hiç dökülmez hatta Ama yinede denicem severm böyle şeyleri paylaşım için tşk ler
kiz hic gulecegim yoktu kollar adim atarken ileri gidiyor diyo
AMIN AMIN ALLAH HEPIMIZI GÜLDÜRSÜN
bende dik durmak istiyorum yani aklima geldikce duruyorum ama 1 kac dakika sonra eski tas eski hamam
ben denedim ,ama sırtımı tam olarak duvara yaslayamıyorum ve kollar adım atarken ileri gidiyor:26:
Alışkanlık işte boşver aklına geldikçe yaparsın işte onada şükür