• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dik oturamıyorum

fatosercu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
53
0
36
Bartın
slm kızlar benim sorunum dik oturamama.yürürken düzgün oluyor belim otururken ise kambur.böyle birşey yaşayan varmı.

Bende de var bu sorun.Bu yüzden annem sürekli 'dik dur' diye uyarır beni.Zayıflıktan olduğunu düşünmüyorum.Çünkü çokta zayıf değilim gayet normalim.

zayiflikla alakasi yok kemikler bir kere oyle alismis...
bende ayni durumdayim ve aklima geldikce dik durmaya calisiyorum:18:

size dik durma egzersizini tarif edeyim çok işinize yarayacaktır:

öncelikle bir duvara ayaklarınız,poponuz,sırtınız ve başınız tamamen değmek şartıyla yaslanacaksınız.sonra başınızı ve sırtınızı duvardan ayırmadan önce sağ ayağınızı bir adım öne atacaksınız,sonra da sol ayağınızı sağ ayağınızın yanına alacaksınız(bunları yaparken sırt ve baş duvarda).
son olarak aşağıdan yukarıya doğru önce kalça duvardan ayrılacak sonra baş.bu şekilde doğrulmaya çalışacaksınız.

işte dimdik duruyor olacaksınız bu egzersizle...aklınıza geldikçe yapın...umarım anlatabilmişimdir:1:

öncelikle bir duvara ayaklarınız,poponuz,sırtınız ve başınız tamamen değmek şartıyla yaslanacaksınız.sonra başınızı ve sırtınızı duvardan ayırmadan önce sağ ayağınızı bir adım öne atacaksınız,sonra da sol ayağınızı sağ ayağınızın yanına alacaksınız(bunları yaparken sırt ve baş duvarda).
son olarak aşağıdan yukarıya doğru önce kalça duvardan ayrılacak sonra baş.bu şekilde doğrulmaya çalışacaksınız.

işte dimdik duruyor olacaksınız bu egzersizle...aklınıza geldikçe yapın...umarım anlatabilmişimdir:1:

simdi denedim bunu evet dik duruyorum ama birazdan unutup yine yamulacagim :9::9:
ama aklima geldikce yapicam bunu insALLAH ise yarar:9::9:

ben denedim ,ama sırtımı tam olarak duvara yaslayamıyorum ve kollar adım atarken ileri gidiyor:26:

simdi denedim bunu evet dik duruyorum ama birazdan unutup yine yamulacagim :9::9:
ama aklima geldikce yapicam bunu insALLAH ise yarar:9::9:

Her akşam beni güldürüyosun Allahta seni güldürsün tweety :52::52::52::52::52::52: Benim bu hareketi yapmama gerek yok çünkü o kadar dik dururumki beni eleştirirler bile bu konuda :1: yediğimi önüme dökerim masaya hiç dökülmez hatta :1::1::1: Ama yinede denicem severm böyle şeyleri paylaşım için tşk ler :16:

Son düzenleme:
ben denedim ,ama sırtımı tam olarak duvara yaslayamıyorum ve kollar adım atarken ileri gidiyor:26:
:60::60:kiz hic gulecegim yoktu kollar adim atarken ileri gidiyor diyo :60::60:
Her akşam beni güldürüyosun Allahta seni gülsürsün tweety :52::52::52::52::52::52: Benim bu hareketi yapmama gerek yok çünkü o kadar dik dururumki beni eleştirirler bile bu konuda :1: yediğimi önüme dökerim masaya hiç dökülmez hatta :1::1::1: Ama yinede denicem severm böyle şeyleri paylaşım için tşk ler :16:

AMIN AMIN ALLAH HEPIMIZI GÜLDÜRSÜN:60:
bende dik durmak istiyorum yani aklima geldikce duruyorum ama 1 kac dakika sonra eski tas eski hamam:9:

:60::60:kiz hic gulecegim yoktu kollar adim atarken ileri gidiyor diyo :60::60:

AMIN AMIN ALLAH HEPIMIZI GÜLDÜRSÜN:60:
bende dik durmak istiyorum yani aklima geldikce duruyorum ama 1 kac dakika sonra eski tas eski hamam:9:

Alışkanlık işte boşver aklına geldikçe yaparsın işte onada şükür :52::52::52:

Ay benim de sorunum... Rahmetli annem saçımın orta yerinden çekerdi yukarı doğru, ister istemez dikeliyorsun =))
Ben bu dik durma mevzusunda farkettim ki topuklu ayakkabıyla sopa yutmuş gibi duruyorum :s

Back