• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dik duruş korsesi kullanan var mı

yaprakvecig

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
3
0
6
37
Merhaba arkadaslar bu korseyi kullanan var mi. Memnun kaldınız mi. Ben almayı düşünüyorum ama rahat edebilir miyim işe yarar mi bilmiyorum. Kullananlar yardimci olabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-26-15-09-37.png
    Screenshot_2017-04-26-15-09-37.png
    119,9 KB · Görüntüleme: 1.140
Merhaba arkadaslar bu korseyi kullanan var mi. Memnun kaldınız mi. Ben almayı düşünüyorum ama rahat edebilir miyim işe yarar mi bilmiyorum. Kullananlar yardimci olabilir mi

Dünyanın en saçma icatlarından olabilir bence ya görünce bile sinir oldum hatırlayıp. Hiçbir işe yaramıyor. Değil dik durmak, varlığı bile anlaşılmıyor. Rahatsız etmesi lazım evet dik durmaya yaraması için ama hiç öyle bir etkisi yok.

Korseler kasları yorup daha da gucsuzlestiriyor diyorlar ama bilmiyorum. Medikallerden sağlam bir şey alın bence.

Görselde ki fiyat uçuk değil denenebilir ,ama bu tür korselerin ucuzu da ne kadar fayda eder manidar...

Ben medikalden almıştım. Buna benzemiyordu. Sırtı ve göğüs altını tamamen sarıyordu, kıyafet altında da belli olmuyordu.
Ama cidden dik durmak zorunda kalıyordun, hareket ettirmiyordu çünkü :)
Alırsan öyle birşey al, Bu pek işe yarar bişey gibi durmuyor

Korseler dik duruşu sağlamak yerine kas tembelliğine neden olup daha kötü sonuçlar doğurabilir.tavsiyem spor yapmanız yüzmeniz düzenli olarak

Bunu degilde medikalden baska model almistim. (Komple boynundan beline kadar iniyor omuzlarinda ve belide kemer var) foto yukleyemedim. Unv zamanlarinda kullandim cok ise yaradi hep kambur dururdum ve rahatti.. Hem kisin sicacik belimi sarardi ama yazin rahatsiz eder diye dusunuyorum.

Aldım korseyi. Berbat bişey çıktı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kollardaki lastikli kısım çok rahatsız edici ellerime kan gitmediğinden morarttı resmen. Kangren olmak isteyen alabilir

Back