- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Tebrikler :) ama baskul tavsiyeniz yok mu ?Eki Görüntüle 1501514 harıka bır degışım ..çok mutluyum..
ıncelıyorum hemen tesekkur ederım :)fakir hercules iyi bir baskül fiyatı da 28-29 civarı
merhaba ben fakir herkules kullanıyorum ve her gün tartılıyorum bazen iki kez üstüste tartılınca yanlış bilgi veriyor. Aynı zamanda evde eskiden kalmış yeri sabit dijital ama basmalı bir baskülüm var onda 54.5 çıkarken fakir de 55.7 çıktım hangisi daha doğrudur?fakir hercules iyi bir baskül fiyatı da 28-29 civarı
merhaba ben fakir herkules kullanıyorum ve her gün tartılıyorum bazen iki kez üstüste tartılınca yanlış bilgi veriyor. Aynı zamanda evde eskiden kalmış yeri sabit dijital ama basmalı bir baskülüm var onda 54.5 çıkarken fakir de 55.7 çıktım hangisi daha doğrudur?
bu her markada oluyor.ben şahit oldum.ınternette arastırırken bende aynı soruna rastladım fakır hakkında..tefal mı alsam dıyorum artık
ne kadar para verırsen ver aynı yanıbu her markada oluyor.ben şahit oldum.
Aynı aynı.ben de yeni fakiri aldım yağ ölçümü için.ne kadar para verırsen ver aynı yanı
memnunmusun ? gercı ben yag falan olcsun ıstemıyorum dogru sekılde kılomu olcse yeterAynı aynı.ben de yeni fakiri aldım yağ ölçümü için.
2 gün oldu dahamemnunmusun ? gercı ben yag falan olcsun ıstemıyorum dogru sekılde kılomu olcse yeter
:))) ınsallah memnun kalırsın tartı onemlı gercekten kılo takıbı ıcın2 gün oldu daha
Inşallah canım :))):))) ınsallah memnun kalırsın tartı onemlı gercekten kılo takıbı ıcın