• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Digitürk'ün sansür kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı

star tv digitürk yayın da çıkıyor mu normal yayını varmı?merak ettim bizde çıkmıyor da:KK43:

bugün beni aradılar. hiç yapmadıkarı şey. yılların üyesiyim yapmamışlardı.
bizden memnunmusunuz. 5 üzerinden kaç verirsiniz diye sordu tele sekreter.
3 dedim.
ya dışardaydım. ben onlara 2 diyecektimde. işte. o an öyle çıktı.
tırsmışlar sanırım:))

3 dedim.
Televizyonu değiştirdik nereden öğrenİyorlarsa eşimi aramışlar ' işte yeni tv almışsınız bize üye olun' demişler ' eşim de ' s haber bugün tv yumurcak tv çıkıyor mu sizde ? ' diye sormuş mahsustan. onlar da yok çıkardık listeden demişler eşim de madem öyle üye olmayacağım demiş :) işte bilmem kaç tane sinema kanalı veriyoruz ama falan demişler eşim yok olmaz bugün tvyi istiyorum ben falan demiş kafaya almış biraz pes edip kapatmışlar eşimi cemaatçi sanmışlardır büyük ihtimal :)

Televizyonu değiştirdik nereden öğrenİyorlarsa eşimi aramışlar ' işte yeni tv almışsınız bize üye olun' demişler ' eşim de ' s haber bugün tv yumurcak tv çıkıyor mu sizde ? ' diye sormuş mahsustan. onlar da yok çıkardık listeden demişler eşim de madem öyle üye olmayacağım demiş :) işte bilmem kaç tane sinema kanalı veriyoruz ama falan demişler eşim yok olmaz bugün tvyi istiyorum ben falan demiş kafaya almış biraz pes edip kapatmışlar eşimi cemaatçi sanmışlardır büyük ihtimal :)
puhahaha:))
. bende dün aradım. bugün tvyi seyrediyorum. neden kaldırdınız dedim. işte yasak geldi vs siyasi nedenlerle falan dedi kız.
bende yumurcak tvde ne gibi siyasi programlar vardı dedim.
bu konuda yorum yapamam dedi . dedim zorlamayayım sizi:)
benide cemaatçi sanmışlardır bence:)

Son düzenleme:
Fetosa her sey mubahtir aman hic uzulmedim digide kullanmiyorum zaten :-)

3 dedim.

Sesi duydun mu ?
Yusuf yusuff :D

O kanalların çoğunu izlemiyordum ama yinede üyeliğimi iptal ettireceğim. İyice suyunu çıkardı rte.

cemaatten hiç hoşlanmam, kanallarınıda hiç takip etmem, ama insanların ne izleyeceklerine karar vermek çok saygısızca. bencede boykotu hakediyorlar.

Back
X