Lekeler, Çiller Differin kullanıp memnun kalanlar bakabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

maviojelikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
123
1
26
İstanbul
kızlar şimdi benim sorunum cildimde sivilce lekeleri olması, ve gözenekler büyük biraz. haliyle sıkı görünmüyor cilt, lekeler de kötü gösteriyor biliyorsunuz. cildimde beyaz olunca o kızarıklık hiç hoş durmuyor. şimdi differin kullanıcam olumlu yorumlar okudum. aslında önceden tretin istiyordum ama cildim çok hassas. düzelticem derken mahvetmiyim cildimi, yakabilirmiş bile çünkü. neyse uzun lafın kısası bu differini kullanıcam ve merak ettiğim bazı şeyler var.

*differini gece yatmadan sürüp sabah yıkasam olur mu? yani zararı olmaz dimi hatta bu tür ilaçları gece sürmek daha uygun diye biliyorum.
*differin etkisini ne kadar zamanda göstermeye başlıyor? bakın tamamen demiyorum, etkisini ne zaman göstermeye başlıyor? yani ne zaman "cildimde değişik başlamış biraz hafiflemiş" diye düşündünüz?
*bir de diğer bazı ilaçlar gibi bu da rengi açıyor mu? yani lekeyi hafifletmek açısından, leke rengini açıyor mu?
*gözeneklerde ve siyah noktalarda da değişim oluyor mu?
*tüm yüze mi sürüyoruz?
*ve son olarak bu ilacın etkisi sizce "kesinlikle değişim oldu" mu? "eh güzel yaptı" mı? yoksa "kaymak gibi bebek gibi oldum" mu? =) hangi boyutta?

şimdiden çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar =) ve cevaplarsanız benden mutlusu olmaz, lekelere takmış durumdayım çünkü
 
differin jeli 1 hafta kadar kullandım yüzümde göz kapaklarım dahil yanma ve kızarıklık yaptı ama kullananların yorumlarını okudum dozunu iyi ayarlamak gerekiyor demişler benim gibi bir durumla karşılaşanlar daha seyrek kullanmalıymış. gece yatarken sürüp sabah yıkayıp ve ardından nemlendirici sürmek gerekiyor. kullananların çoğu iyi yorumlar yazmış.etkisini ne zaman gösterir bilmiyorum gerçi benim cildimde kocaman bir sivilce daha çıktı bunu kullandıktan sonra ama yorumları okuyunca çok az miktarda kullansam mı diye düşünüyorum tekrardan. 2gün önce doktora gittim bana normalde yüze sürülen hafif bir ilaç vercekti ama ben iyi gelmiyor onlar dedim ve tetradox yazdı ben öyle deyince 2.gündeyim bu ilaçta çok da iyi şeyler yazmıyor bakalım artık.ben differin kullanırken nemlendirici kullanmamıştım bu arada o yüzden o kadar tepki verdi sanırım yüzüm.
 

detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim,herkezde aynı etkiyi yapmıyo işte herşey
kullandm differini bende,bir nebze iyi geldi gbi ama pekde etkilemedi açıkçası
umarım tetradox iyi sonuç verir size =)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…