S seydanin Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2012 11 0 16 Karaman 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi seydanin #1 kızlar diesel zero plus feminine adlı parfümü aldım ama kokusunu hiç bilmiyorum fiyatı çok uygun gelmişti bir de diesel olunca kaçırmıyım dedim kullananlar var mı ya da kokusunu bilenler yorumalrınıza ihtiyacım var :)
kızlar diesel zero plus feminine adlı parfümü aldım ama kokusunu hiç bilmiyorum fiyatı çok uygun gelmişti bir de diesel olunca kaçırmıyım dedim kullananlar var mı ya da kokusunu bilenler yorumalrınıza ihtiyacım var :)
LadyEvil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 14.225 112 158 İzmir 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi seydanin #2 Konu içeriği nedeniyle "Kadın Parfümleri" başlığına taşındı.
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi seydanin #3 yahu parfüm koklanmadan alınırmı? dıezelı kokladım ben ilk baştakı koku güzeldi sonrasını beğenmedim zevk meselesi tabii:)
yahu parfüm koklanmadan alınırmı? dıezelı kokladım ben ilk baştakı koku güzeldi sonrasını beğenmedim zevk meselesi tabii:)