kullanan varmı aranızda bilmem ama şu sıralar nereye gitsem herkez soruyor kalıcı ve çokhoş kokuyor benim metabolizmam çok hızlı çalıştığından parfumü hemen emiyor şimdiye kadar denemediğim ürün kalmadı bide orjinal alıyorum son 2 yıldır sonunda dıesel fuel for lıfe takin acarda calışan bi arkadaşım sayesinde tanıştım süper koku
kızlar bu nasıl bir koku??? daha önce hiç dikkatimi çekmemişti.. şimdi okurken farkettim hazal kaya nın (aşkı memnudaki nihal) in kendi kullandığı parfümmüş..nasıl bişey acaba kullananlar biraz tarif edermi? ve tavsiye edermiii
hazal kaya nın kullandığı
Diesel Fuel For Life Unlimited Bayan Edp
Diesel feminen, çarpıcı ve inkâr edilemez şehvete sahip kadınlara özel, yeni bir iksir sunuyor.Soğukkanlılığın manifestosu Fuel for Life Unlimited,sıradanlığın dışına çıkmanın baş döndürücü pasaportunu oluşturuyor.Heyecanlı olmayı, aklı başında olmaya; anı yaşamayı yarını düşünmeye ve cüretkârlığı tevazuya tercih eden 1920’li yılların
kadınlarından ilham alan Fuel For Life Unlimited,bir volkan gibi patlayan feminenliği ortaya çıkarıyor.Sınırları zorlamaktan zevk alan asi ruhlar için saklanmış bu yeni iksirde, ışıltılı altınsı meyveli baş notayı limon, mandalina, armut, greyfurt; feminen orta notayı yasemin,aloe vera ve tarçın; ışıltılı odunsu dip notayı ise meyan kökü ve misk oluşturuyor.
Diesel Fuel For Life Bayan Edp
Pudramsı Fujer koku ailesine ait parfüm hem meyvemsi dünyanın hem de purdamsı dünyanın baş döndürücü birleşimini sunuyor. Baş notasında yıldız anasonun güçlü vurgusu ve pembe greyfurt ile tazeliği ve "Fresh" kokuyu tamamen hissettiriyor.Orta notasındaki ahududu ve lavantanın uyumu parfümü sıradanlıktan çıkarıyor.Dip notasında ise güneş çiçeği ve vetiver yer alıyor.
Ben bu parfümü kullandım.çok hoş bir kokusu var.kesinlikle fiyatina deger.bn parfumu her dakka basi sacima bile sıkarım kalıcı koksun diye gecince yoldan koksn istrim.bu parfümü aldm eve gldim sktm sktm sanki hic kokmuyomus gibi gldi bi degsklk yk gbi koku ucmus gbi gldi bana hic koku glmyodu ama cevremdki erkz muthis koktugunu syledi.bu parfumun super bi yani kiyafetnize sktgnzda ertesi gun dahada harika kokuyo gecen yazlk bi elbisemi kokladm blki inanmykanz ama hala ustunde hafifte olsa kalmis cok guzl bi koku kesnlikle deneyin:79: