• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİENİLLE KULLANIP BIRAKTIKTAN SONRA ADET OLAMAYAN VAR MI?

summyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
8
0
1
27
Kızlar merhaba ben yeni kayıt oldum
Yardımınıza ihtiyacım var şimdilik 1 şubatta doktor kontrolüne gidip kesinleştireceğim ama sorun şu 4 yıllık evliyim ve geçtiğimiz yaz çocuk düşünmeye başladık 3 ay denedik olmadı adetim düzensizdi. Doktora gittiğimde pcos olduğumu öğrendim Dienille diye bir ilacı 3 ay kullanmamı söyledi folik asite bile gerek yok senin çocuğun olur dedi. Ben ilacı 4 ay kullandım ve bu ay bıraktığım ilk ay regl olmam gereken tarihte olamadım çok fazla kasık ağrısı çektim sürekli oldum sanıp lavaboya koştum ama yok. Beraberinde de akıntı fazlasıyla vardı. Yumurtlama gününü de ovulasyon testiyle takvimdeki yumurtlama haftasından bir hafta sonrasında yakaladım yani döngünün 24. Gününde. O günü de değerlendirdik ama şuan test yapmalı mıyım yoksa bu ilacın etkisinden mi bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz var mı böyle sorun yaşayanlar? İlişkinin üzerinden de 11 gün geçti şuan.

11 gün çok ara bir zaman idrarda olmasa bile Kanda çıkabilir. 9 10.gunler Kanda öğrenen burda çok okudum bilemiyorum Bi kan verip deneyin bence şansınızı en azından kafanız rahatlar

11 gün çok ara bir zaman idrarda olmasa bile Kanda çıkabilir. 9 10.gunler Kanda öğrenen burda çok okudum bilemiyorum Bi kan verip deneyin bence şansınızı en azından kafanız rahatlar
Ya aslında kan vermek istiyorum ama işte negatif görmekten de korkuyorum regl ağrısı çektiğim günlerde gidip kan verdim 1.20 çıktı ama regl gününe vardı daha. 24. Günde yumurtlama pik olduğuna göre adet günüm de gecikecek sanıyorum çünkü takvimde olması gereken haftadan bir hafta sonrasında pik oldu

Tarih olarak pik ve çatlamanız hangi tarihte oldu acaba
Çünkü çatlamanın üzerinden 14 gün sonra regl görülmesi gerekiyor ortalama olarak.. Ben mesela bu ay 6sı pik, 7si çatlama oldu 21ini bekliyorum örnek.. Yani çatlamanız üzerinden kaç gün geçti

Tarih olarak pik ve çatlamanız hangi tarihte oldu acaba
Çünkü çatlamanın üzerinden 14 gün sonra regl görülmesi gerekiyor ortalama olarak.. Ben mesela bu ay 6sı pik, 7si çatlama oldu 21ini bekliyorum örnek.. Yani çatlamanız üzerinden kaç gün geçti
Son adet başlangıcım 11 aralıktı pik günü 3 ocak 10 gün net geçti üzerinden ama çatlama pikin ertesi günü hemen oluyor mu

Son adet başlangıcım 11 aralıktı pik günü 3 ocak 10 gün net geçti üzerinden ama çatlama pikin ertesi günü hemen oluyor mu
Çatlama herkeste değişiyor işte yani bende mesela hemen 24 saat içinde oldu bu ay ama 2 gün pik olup 3.gün çatlayan da var. Çatlamayı takip etmediniz mi testle

Yani 3u pikse 4ünde çatladı desek en erken hani 9 gün olmuş ay valla tam arada bir süre :)
Kan verme şansınız varsa verseniz belli eder belki aslında

İşte bende ondan emin olamıyorum 15 güne tamamlayıp öyle mi versem bir de belki ilaçtan dolayı olan bir gecikme ise belki olurum diye de bekliyorum çok stresli bu işler ya :)

İşin garip kısmı hiçbir şekilde göğüs hassasiyeti falanda yok sadece kasık ağrısı ve sol tarafta ağrı hissettim batma hissi de dahil yani eğer bunlar yerleşme belirtisi ise vardır diye düşünüyorum fifti fifti şuan ikisi de 😂

İşte bende ondan emin olamıyorum 15 güne tamamlayıp öyle mi versem bir de belki ilaçtan dolayı olan bir gecikme ise belki olurum diye de bekliyorum çok stresli bu işler ya :)
Evet aynen öyle gün gün takip etmek çok stresli ve yorucu gerçekten rabbim isteyen herkese kolayca versin inşallah.. Yani biraz arada bir süre bana göre tabi ama en iyisi kandır gene :)

Evet aynen öyle gün gün takip etmek çok stresli ve yorucu gerçekten rabbim isteyen herkese kolayca versin inşallah.. Yani biraz arada bir süre bana göre tabi ama en iyisi kandır gene :)
Sizin var mı çocuğunuz tecrübeli gördüm sizi bayaa :)

İşin garip kısmı hiçbir şekilde göğüs hassasiyeti falanda yok sadece kasık ağrısı ve sol tarafta ağrı hissettim batma hissi de dahil yani eğer bunlar yerleşme belirtisi ise vardır diye düşünüyorum fifti fifti şuan ikisi de 😂
Bence onlar kişiye göre değişiyor belirleyici değil yani benim fikrim bu tabi. Bi de regl ve döllenme zaten birbirine belirti olarak çok karışıyor ben kendi adıma yani belirti arayan ya da onlara takılan biri değilim ama siz gene de takip edin belirleyici olabilir herkes kendini en iyi tanır sonuçta :)

Sizin var mı çocuğunuz tecrübeli gördüm sizi bayaa :)
Ben hemşireyim kendim de 🤣
Çocuğum var ama 6 7 sene sonra oldu kendiliğinden oldu deneye deneye deneye... Artık aştım 😂😂
1 seneye yakındır tekrar istiyoruz çünkü artık yaşım da 32 33e gidiyorum ama gene olmuyor deniyorum devam işte bakalım

Ben hemşireyim kendim de 🤣
Çocuğum var ama 6 7 sene sonra oldu kendiliğinden oldu deneye deneye deneye... Artık aştım 😂😂
1 seneye yakındır tekrar istiyoruz çünkü artık yaşım da 32 33e gidiyorum ama gene olmuyor deniyorum devam işte bakalım
Yaa inşallah tez zamanda Allah nasip eder size de 🤲🏻 bende çok istiyorum şuan ama çok isteyince de çok zor oluyor gerçekten akışına bırakmak gerekiyor ama nerde bizde o rahatlık 😂 illa araştırcaz kafaya takıcaz 😂

Yaa inşallah tez zamanda Allah nasip eder size de 🤲🏻 bende çok istiyorum şuan ama çok isteyince de çok zor oluyor gerçekten akışına bırakmak gerekiyor ama nerde bizde o rahatlık 😂 illa araştırcaz kafaya takıcaz 😂
Amin isteyen herkese inşallah 🙏
Valla ben senelerce içinde bulunduğum meslek gereği de tabi içinden geçtim artık bu konuların ben bile hala bazı şeylerde takılıp kafa karışıklığı yaşıyorum çünkü insan bünyesi ve kadıniz yani tamamen hormonlar üzerine kurulu yaşıyoruz.. Ben senelerce ne taraftan yumurtladigimi bile biliyordum çünkü hastanede çalıştığım için zaten günlük baktırıyordum artık kan ultrason kafayı yemiştim yani. Son ay elimde ne kadar ovulasyon gebelik testi varsa yapmıştım evde denemek için ve yoktu gebelik. Evde stokladigim bütün testler bitti artık hiç bir şekilde takip etmiyorum diyip tamamen bırakmıştım ertesi ay regl günü 60 betayla hamile kaldığımı öğrenmiştim sıfır belirti ile. Şimdi de işte tarih olarak takip ediyorum kendimi sadece yoksa gerçekten Bi süre sonra kafayı yiyor insan

Amin isteyen herkese inşallah 🙏
Valla ben senelerce içinde bulunduğum meslek gereği de tabi içinden geçtim artık bu konuların ben bile hala bazı şeylerde takılıp kafa karışıklığı yaşıyorum çünkü insan bünyesi ve kadıniz yani tamamen hormonlar üzerine kurulu yaşıyoruz.. Ben senelerce ne taraftan yumurtladigimi bile biliyordum çünkü hastanede çalıştığım için zaten günlük baktırıyordum artık kan ultrason kafayı yemiştim yani. Son ay elimde ne kadar ovulasyon gebelik testi varsa yapmıştım evde denemek için ve yoktu gebelik. Evde stokladigim bütün testler bitti artık hiç bir şekilde takip etmiyorum diyip tamamen bırakmıştım ertesi ay regl günü 60 betayla hamile kaldığımı öğrenmiştim sıfır belirti ile. Şimdi de işte tarih olarak takip ediyorum kendimi sadece yoksa gerçekten Bi süre sonra kafayı yiyor insan
Aynen kesinlikle öyle ya umarım kısa sürede hamiş oluruz çok ihtiyacım var pozitifi görmeye sağlıkla sıhhatle en hızlısından nasipse 😂

Back