Dicle & Murat'ın Nişan Fotorafları ..

sağolun teşekkür ederim :) nişan evde oldu kapılı resim üstünde kelebek olan bizim evin kapısı ben süsledim :) resimlerin bazılarıda fotografcıda cekilenler ..

teşekkür ederim .. :) evet bazıları stüdyoda cekilen ikili resimler ama evde de var ogün oyle bi alıştıkki poz vermeye evde de devam ettik :)

Tebrikederim.Çok güzel görünüyorsunuz.Allah tamamını erdirsin inşallah.3 Temmuz'da Allah'ın izniyle bende aynı heyecanı yaşayacağım.İple çekiyorum

çok teşekkür ederim inşallah sizinde cok güzel gecer :) stüdyo, cihan fotografcılık yeri bornovada ama baska sehirlerde subeleri olabilir ben stüdyoyu cok begenmiştim :)farklı geldi bana diğer fotorafcılara göre

Allah tamamnına erdirsin canım ben nedense seni selma ergeçe benzettim yüzün onun gibi masum

tebrik ederim canım
hayırlı uğurlu olsun inşallah
kırmızılı bayanın kıyafetinede ayrıca aşık oldum

şeker mi şeker bir çift olmuşsunuz,Yüce Allah tamamına erdirsin,birlikte sağlıklı,mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle...

cook tesekkür ederimm :) inşalah herkes mutlulukla yuva kurar kırmızı elbiseli olan nişanlımın ablası onunda elbisesi cok güzeldi begenileri onada ileticem .. :)

canım benim ne kadar güzelsin..rrabbim sizi birbiriniz için hayırlı etsin..inşallah düğün resimlerinizi de görmekte kısmet olur..mutluluklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…