• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dicle & Murat'ın Nişan Fotorafları ..

allah tamamına erdirsin. harika görünüyorsunuz bence çok yakışmışsınızç allah yuvanıza bereket huzur versin inşallah. ömür boyu mutluluklar dilerim:71:

her şeyin muhteşem olmuş sende çok güzel olmuşsun Rabbim tamamına erdirsin inş. :69:

Son düzenleme:
çok çok teşekkür ederim kızlar okudukça cok mutlu oldum inşallah darısı herkesin başına :) çok güzel de geçti aynı zamanda nişanım. çok heycanlanıyo insan ama mutlaka yaşamak gerekir bu duyguyu inşalah bundan sonra düğünde güzel geçer :) ben her seyle tek tek ilgilendim evi kendim süsledim hazırladım nişana, anneler teyzeler yieceklerle ugrastı . taçı ben kendim aldım kuaförden değil ve çok uygundu fiyatı saçımda biraz maliyetli oldu ama cünkü cıtcıt aldım :) bende cok begendim saçlarımı elbisemi hersey cok güzel oldu inşalla herkes boyle güzel seyler yaşar :) yorumlar için cok cok tesekkür ederim .. :):nazar:

merhabalar cnm cok guzel olmssun masallah allah nazarlrdan saklsın sızı ... ozelden mesaj atamyrm hakkım dolmadgı ıcın attgın mesaja cevap veremyrm oyuzden :( eger sencede uygunsa bılgılerımı paylşmk yardımcı olmak amacyla maıl adresınıde atabılrm bana ozelden gonderırısen ...
allah tamamına erdırsn ıns... :nazar:

Son düzenleme:
:nazar: çok yakışmışsınız herşey çok güzel görünüyo.. ömür boyu mutluluklar

Allah tamamına erdirsin canım çok güzel çılmışsınız...

elbisen , saçın, makyajın , her şeyin çok mükemmel olmuş :):) :nazar: birbirinize çok yakışmışsınız :75: evde mi oldu nişanınız? ben o beyaz kapıyı anlamadım neresi?

Back