• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dicle & Murat'ın Nişan Fotorafları ..

sağolun teşekkür ederim :) nişan evde oldu kapılı resim üstünde kelebek olan bizim evin kapısı ben süsledim :) resimlerin bazılarıda fotografcıda cekilenler ..

teşekkür ederim .. :) evet bazıları stüdyoda cekilen ikili resimler ama evde de var ogün oyle bi alıştıkki poz vermeye evde de devam ettik :)

Tebrikederim.Çok güzel görünüyorsunuz.Allah tamamını erdirsin inşallah.3 Temmuz'da Allah'ın izniyle bende aynı heyecanı yaşayacağım.İple çekiyorum:66:

çok teşekkür ederim inşallah sizinde cok güzel gecer :) stüdyo, cihan fotografcılık yeri bornovada ama baska sehirlerde subeleri olabilir ben stüdyoyu cok begenmiştim :)farklı geldi bana diğer fotorafcılara göre

:nazar:
tebrik ederim canım:71:
hayırlı uğurlu olsun inşallah:16:
kırmızılı bayanın kıyafetinede ayrıca aşık oldum:1:

şeker mi şeker bir çift olmuşsunuz,Yüce Allah tamamına erdirsin,birlikte sağlıklı,mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle...

cook tesekkür ederimm :) inşalah herkes mutlulukla yuva kurar kırmızı elbiseli olan nişanlımın ablası onunda elbisesi cok güzeldi begenileri onada ileticem .. :)

canım benim ne kadar güzelsin..rrabbim sizi birbiriniz için hayırlı etsin..inşallah düğün resimlerinizi de görmekte kısmet olur..mutluluklar diliyorum..

Back