Dicle & Murat'ın Nişan Fotorafları ..

allah tamamına erdirsin. harika görünüyorsunuz bence çok yakışmışsınızç allah yuvanıza bereket huzur versin inşallah. ömür boyu mutluluklar dilerim

her şeyin muhteşem olmuş sende çok güzel olmuşsun Rabbim tamamına erdirsin inş.

Son düzenleme:
çok çok teşekkür ederim kızlar okudukça cok mutlu oldum inşallah darısı herkesin başına :) çok güzel de geçti aynı zamanda nişanım. çok heycanlanıyo insan ama mutlaka yaşamak gerekir bu duyguyu inşalah bundan sonra düğünde güzel geçer :) ben her seyle tek tek ilgilendim evi kendim süsledim hazırladım nişana, anneler teyzeler yieceklerle ugrastı . taçı ben kendim aldım kuaförden değil ve çok uygundu fiyatı saçımda biraz maliyetli oldu ama cünkü cıtcıt aldım :) bende cok begendim saçlarımı elbisemi hersey cok güzel oldu inşalla herkes boyle güzel seyler yaşar :) yorumlar için cok cok tesekkür ederim .. :)

merhabalar cnm cok guzel olmssun masallah allah nazarlrdan saklsın sızı ... ozelden mesaj atamyrm hakkım dolmadgı ıcın attgın mesaja cevap veremyrm oyuzden eger sencede uygunsa bılgılerımı paylşmk yardımcı olmak amacyla maıl adresınıde atabılrm bana ozelden gonderırısen ...
allah tamamına erdırsn ıns...

Son düzenleme:
çok yakışmışsınız herşey çok güzel görünüyo.. ömür boyu mutluluklar

Allah tamamına erdirsin canım çok güzel çılmışsınız...

elbisen , saçın, makyajın , her şeyin çok mükemmel olmuş :):) birbirinize çok yakışmışsınız evde mi oldu nişanınız? ben o beyaz kapıyı anlamadım neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…