Dibine kadar saçmalamaca:)

bende eski sevgilime sesleniyorum ses:KK53::KK53::KK53::KK53: çünkü o hiçbişeye değmez:KK53:

allahımmm kriiizzzzzzz çok sinirliyim aslında salı günü velayet davam var b..k herif beni geri alamayınca çocuktan mede umuyo alllaaaahhhh şu mahkeme bi geçsinde ben yapacağımı biliyoommmm onaaaa heeehheeee :KK53:

Behey olamayan eski sevgilim sen de çekil kenara ayağıma çarpan sephamın sivri köşesi peeh :KK52::KK52:

allahımmm kriiizzzzzzz çok sinirliyim aslında salı günü velayet davam var b..k herif beni geri alamayınca çocuktan mede umuyo alllaaaahhhh şu mahkeme bi geçsinde ben yapacağımı biliyoommmm onaaaa heeehheeee :KK53:

sen doğru dur eğri belasını bulur.. ahanda ciddi söz:KK53::KK53: ses 1 2

Behey olamayan eski sevgilim sen de çekil kenara ayağıma çarpan sephamın sivri köşesi peeh :KK52::KK52:

ben o sehbanın sivri köşesi olmak istirom sonrada.............:KK53::KK53::KK53::KK53: intikam soğuk yenen bir karnıyarıktır:KK53::KK53:

Neeey duyamadım zar_zor KAPININ ARKASINDA MIYMIŞ PATTİ MİYMİŞ NE DEDİN KİMMİŞ DELİ MİYMİŞ EHEHHE

sakın elma dersem çık armut dersem defol git esprisini yapmayın:KK53: çünkü ben şimdi yaptım:KK53::KK53::KK53:

oohhoooo o bişemi sen benim hayatımı yazsamda okusan ağlamaktan ağlayamazsın daaha :KK52:

dinlemek isterim anlatmak istersen özelden tik yap şimdi dur şurda saçmalamaya devam et:KK53: yevmiyeni keserim bak:KK53::KK53:

eeeheeheheeeeeeee imam bayıldı değilmiydi ooo ???? :KK52:

İmam değil ooo eski sevgili önce bayıldı sonra uyandırıldı sehpanın pis köşesiyle güzelce terbiye edildi puahhaa

Son düzenleme:
arkadaşlar sohbete katılın olmamı:KK6::KK6::KK6: saçmalayın yevmiye verecem:KK53::KK53::KK53:

X