Dibine kadar Maden siyaseti. Buyrun buradan yapın siyasetinizi-atışmalarınızı

Ama bu anormallikler refah yaşa m seviyesi ilede ilintili.
Neyse konumuz bu değil zaten. Konumuz SOMA

Pelin kızma senle kutuplaşma derdinde değilim de bir konuyu konuşurken hiç yan sınırlara geçilmez mi de büyük harflerle SOMA yazmışsın. Bilmiyoruz gibi.

Bir ümit işte canım çok geç kaldık ama en azından bir daha böyle şeylerin yaşanmaması için

[video]http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=718541[/video]

Azeri başbakan yardımcısının gözyaşları Bizimkilerin gözü bile yaşarmadı

Ben bile yok artik dedim. O kadar gamsiz bir durusu vardi ki Erdoganin konusmasinda. Tamamini izlemedim ama is kazasi demesi yetti bana. Is kazasi degil resmen katliam yüzlerce can kaybi yahu. Gercekten sormadan edemiyor insan ille de dis ülkelerde mi can kaybi olmali göz yasi dökebilmek icin?

Bir ümit işte canım çok geç kaldık ama en azından bir daha böyle şeylerin yaşanmaması için

İnşallah. Ve böyle bir şeyin hayati önem taşıyan bir şeyin olmaması nasıl denetleme kapsamında olmaz hayret verici. Bir de görseniz nasıl abuk subuk saçma detaylarla uğraştıklarını. Ceza kesmek için basit saçma salak mevzuatlara takıldıklarını…
Nefretim bir kat daha arttı.

Pelin kızma senle kutuplaşma derdinde değilim de bir konuyu konuşurken hiç yan sınırlara geçilmez mi de büyük harflerle SOMA yazmışsın. Bilmiyoruz gibi.

Yok canım estağfurullah kızmadım kızmam da.
Kutuplaşma derdinde değilsin biliyorum benimde böyle bir derdim yok.
Tabi ki de yan sınırlara geçilir, başka şeylerde konuşulur ama ne bilim bu günlerde hassasım başka şeylerden bahsedince kendimi ihanet etmiş gibi bir hissiyata kapıldım. Siz incittiyse bu tavrım özür dilerim.
Ayrıca kusura bakma somayı büyük harflerle yazmak istemedim tamamen klavyenin azizliği bu yüzden de özür diliyorum

Her konuda renksiz değil mi? Bu kadar soğuk kanlı biri daha yok siyasette..
İş kazası olur ancak tüm önlemler alınır. İş kazalarının %98 i önlenebilir. %2 si Allahtan artık.
Ama şurada o kaçış odalarının bile olmaması ihmallerin ne boyutta olduğunu gösteriyor.

Yok canım önemli değil. Senin üslubunu bildiğim için altında kötü bir şey aramadım zaten de yine de söyledim. Tşk ederim nazik yanıtın için.

Başlık gayet açık olmuş, siyaset yapmak isteyenler orada gizli gizli
yapacağına, burada açık açık yazsın işte ne güzel.
Başlıktan neden rahatsız olunuyor ki, yapılan işin adı bu.
Yaptığınızdan rahatsız oluyorsanız, yapmayın.
oky, yorum yok yorum yok dedin, neredeyse en fazla senin yorumun var konuda :)

İkisi de siyaset değil mi:112:
İkisini de anlıyoruz hem de fikirlerle
ha konuşulsun tabi ama her konunun dine döndüğü gibi siyasete dönmesinden rahatsız oldum şahsım adına bir noktada.

Sana katiliyorum. Tabii ki takdiri ilahi. Ama insaniz yahu kalbimiz var kim dayanir o aciya? Hangi insanoglunun ihmali yüzünden olduysa cezasini cekmeli.

Sana katiliyorum. Tabii ki takdiri ilahi. Ama insaniz yahu kalbimiz var kim dayanir o aciya? Hangi insanoglunun ihmali yüzünden olduysa cezasini cekmeli.

Bir kere iş verenin vicdansızlığı. Maden ocaklarının girişinin bile meymeneti yoktur.
Bir giriş bir çıkış açacağına iş veren birkaç tane açtırabilir. Yapılacak çok şey var ama ucu paraya dayandığı için onlar da gariban zaten ses çıkarmazlar diye iş veren bir yatına bir yat daha ekler. Devlette kalsaydı özelleşmeseydi daha iyi olabilirdi.

ee ne yapayım. cevap hakkı doğuyor..alıntı olunca cevap vermek gerekir değilmi.:)
ha dikkat edersen konuyla alakalı yorum yapmadığımı görürsün.
bak yine yorumum oldu sayende..

Daha madene girmeden bile hangi sartlar altinda ust degisip banyo yapip af edersin tuvalet ihtiyaclarini giderdikleri yerleri gösterdiler. Insan olan girmez oraya. Ama dedigin gibi gariban iste ses cikarmaya hakki mi var ? Dilerim gelecek icin daha fazla insanimizi kaybetmeden her türlü önlem alinir.

kaynaksız konu yasak olduğu için konunuzu kapıyorum. munela görüştüm bu tarz konuları kapamamı istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…