Böyle şeyler konuşulsun, neden konuşulmasın ki zaten?
konusulsun ki failleri bulunsun,ihmaller bulunsun, bir daha böyle olay yaşanmasın, üstü kapatılmasın. kimse diğerini ölesiye savunmasın.
şimdi bu şekilde açılan içinde hafiften kinaye olan konuya yazacağımı düşünmüyorum. başlık bile rahatsız etti beni. üzgünüm
Başlık beni de rahatsız etti!!!
Sana katılıyorum, hatta böyle günlerde siyaset yapmayın diyenlere de kızıyorum. Asıl böyle günlerde konuşulsun böyle şeyler. Sıcağı sıcağına çözüm üretilsin.
İşçisinin güvenliği, evinde pişen yemeği, sağlığı, her şeyi devletin sorumluluğudur çünkü.
Başlık beni de rahatsız etti!!!
[video]http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=718541[/video]
Azeri başbakan yardımcısının gözyaşlarıBizimkilerin gözü bile yaşarmadı
Böyle şeyler konuşulsun, neden konuşulmasın ki zaten?
konusulsun ki failleri bulunsun,ihmaller bulunsun, bir daha böyle olay yaşanmasın, üstü kapatılmasın. kimse diğerini ölesiye savunmasın.
al işte burada atış, yiyin birbirinizi der gibi.
ahada konu.
hoş değil.
evet onu demek istedim. Yöneticileri de rahatsız ettiyse değiştirebilirler
ah Rengina herkes konuşulsun istiyor ama bu olay öyle bir noktada yaşandı ki. Elbette bunda da bir hayır var. Her şerde bir hayır vardır. Şerrin en büyüğü şuan bizim için. dile kolay o kadar can. o kadar yetim evlat dul eş. öksüz anne-baba. ama işte dünya hayatı devam ediyor. insanlar birbirlerine kinini akıtmaya devam ediyor. daha düne kadar hükümete karşı açılmış savaşlar vardı şimdi bu olay üstüne tuz biber olacak fırsatçılar için. keşke layıkı ile gerçekleri ortaya dökseler. ben hiç bir hükümet leyhtarının buna itiraz edecğini düşünmüyorum. sonuna kadarda savunr ancak kim yapacak bunu. korkum o ki birileri bu insanlar üzerinden öyle yalan haber çıkarıp bu olayı öyle istismar edecekki gerçek bedel ödemesi gereken insanlar da komplo diye sıyrılacak bu işten. Allahım buna fırsat vermesin inşallah.
bunu okuduğuma sevindim. yanılmamışım. o yüzden bu konuya asla yazmam.
[video]http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=718541[/video]
Azeri başbakan yardımcısının gözyaşlarıBizimkilerin gözü bile yaşarmadı
anladım. o zaman açmaktaki amacın hayırlı olsun.yazıp yazmamak sana kalmış Oky. Zaten siyaset dedğimiz şey birbirmizi yemek değil mi? Hele de sivri bir dil varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?