• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dibine kadar Maden siyaseti. Buyrun buradan yapın siyasetinizi-atışmalarınızı

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Kimse dönüp bakmaz belki ama açıldı mı. Açıldı

Son düzenleme:
Bacağını cart diye ayıracaksın insan müsveddesinin!!!

[video]http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=718541[/video]

Azeri başbakan yardımcısının gözyaşları :14::14: Bizimkilerin gözü bile yaşarmadı :47:

Böyle şeyler konuşulsun, neden konuşulmasın ki zaten?

konusulsun ki failleri bulunsun,ihmaller bulunsun, bir daha böyle olay yaşanmasın, üstü kapatılmasın. kimse diğerini ölesiye savunmasın.

Açıklamayı yarın yapacakmış.Kimbilir ne yalanlar,ne belgelerle kendini savunacak.Nereden tutsan elinde kalır.Boşuna uğraşma.İnsan teselli etmeyi bile bilmiyorsunuz.İnsan acılıyken ne söylese söylesin karşılık verilmez.Biraz alttan almak sizi küçültmez aksine büyütür.Ama siz öyle büyüksünüz ki tenezzül bile etmiyorsunuz ayağınızın altındakine.Çünkü öğretmeniniz sağlam!

konusulsun ki failleri bulunsun,ihmaller bulunsun, bir daha böyle olay yaşanmasın, üstü kapatılmasın. kimse diğerini ölesiye savunmasın.

Sana katılıyorum, hatta böyle günlerde siyaset yapmayın diyenlere de kızıyorum. Asıl böyle günlerde konuşulsun böyle şeyler. Sıcağı sıcağına çözüm üretilsin.
İşçisinin güvenliği, evinde pişen yemeği, sağlığı, her şeyi devletin sorumluluğudur çünkü.

Önlemler alınsın, yasalar gözden geçirilsin,denetimler hakkıyla yapılsın.
Suçlular cezasız kalmasın sorumlular cezasını çeksin diyoruz.
Siyaset yapmayın diyorlar. Bu mu siyaset? adalet istemek mi siyaset yapmak?
Bu ülkenin başbakanı 282 kişinin ölümünü olağan karşılıyor ve sırf ben bunu eleştirdiğim için siyaset yapan, ölümlere saygısı olmayan biri mi oluyorum.
Anlamıyorum, anlayamıyorum.

Sana katılıyorum, hatta böyle günlerde siyaset yapmayın diyenlere de kızıyorum. Asıl böyle günlerde konuşulsun böyle şeyler. Sıcağı sıcağına çözüm üretilsin.
İşçisinin güvenliği, evinde pişen yemeği, sağlığı, her şeyi devletin sorumluluğudur çünkü.

Evet dün bu tartısmalara girmek beni de gerçekten rahatsız etmişti ki zaten tartısacak hal yoktu.
Ama bugun izlediklerimden sonra artık insanda acı yaşayacak hal bırakmadılar.

Bu insanlar, bu vatandaş kime güvenecek? acısını yaşayan tepki veren insana vuranlara mı?
kime?

Azeri başbakan yardımcısının gözyaşları :14::14: Bizimkilerin gözü bile yaşarmadı :47:

Çünkü felaket somada yaşandı somalide değil ,bir başbakanın kendi halkına duyduğu bu öfke kin nedir anlamıyorum bırak üzülmeyi tekme tokat

dövüyorlar.

Anladık üzülmüyorsunuz sizin için olağan şeyler bunlar da bari acısını yaşayan insanlara saygınız olsun.

ah Rengina herkes konuşulsun istiyor ama bu olay öyle bir noktada yaşandı ki. Elbette bunda da bir hayır var. Her şerde bir hayır vardır. Şerrin en büyüğü şuan bizim için. dile kolay o kadar can. o kadar yetim evlat dul eş. öksüz anne-baba. ama işte dünya hayatı devam ediyor. insanlar birbirlerine kinini akıtmaya devam ediyor. daha düne kadar hükümete karşı açılmış savaşlar vardı şimdi bu olay üstüne tuz biber olacak fırsatçılar için. keşke layıkı ile gerçekleri ortaya dökseler. ben hiç bir hükümet leyhtarının buna itiraz edecğini düşünmüyorum. sonuna kadarda savunr ancak kim yapacak bunu. korkum o ki birileri bu insanlar üzerinden öyle yalan haber çıkarıp bu olayı öyle istismar edecekki gerçek bedel ödemesi gereken insanlar da komplo diye sıyrılacak bu işten. Allahım buna fırsat vermesin inşallah.

ah Rengina herkes konuşulsun istiyor ama bu olay öyle bir noktada yaşandı ki. Elbette bunda da bir hayır var. Her şerde bir hayır vardır. Şerrin en büyüğü şuan bizim için. dile kolay o kadar can. o kadar yetim evlat dul eş. öksüz anne-baba. ama işte dünya hayatı devam ediyor. insanlar birbirlerine kinini akıtmaya devam ediyor. daha düne kadar hükümete karşı açılmış savaşlar vardı şimdi bu olay üstüne tuz biber olacak fırsatçılar için. keşke layıkı ile gerçekleri ortaya dökseler. ben hiç bir hükümet leyhtarının buna itiraz edecğini düşünmüyorum. sonuna kadarda savunr ancak kim yapacak bunu. korkum o ki birileri bu insanlar üzerinden öyle yalan haber çıkarıp bu olayı öyle istismar edecekki gerçek bedel ödemesi gereken insanlar da komplo diye sıyrılacak bu işten. Allahım buna fırsat vermesin inşallah.

Datlum trafo yandıgını deniyor da besbelli ihmal işte.
Zira patlasa dahi yangın çıkarmayan, zararı olmayan trafolar üretilmişken buna nasıl ihmal demeyiz?
bu işin fıtratı bu diyerek geçmek bana hiç de vicdani gelmiyor.Fıtratı, kaderi Allah bilir onun yerine konuşmak hangimize düşer?
Bu ülkeye seçtiklerimiz bize bir olayda ''kader '' desin diye seçilmedi. olayın üstünden 24 saat geçtikten sonra yaşanan yere gitmek uygun olur mu?

Evet suçlular bulunsun. Fırsatçılara fırsat verilmesin inşallah. her şey hakkıyla yapılsın.

önemli olan somalideki kardeşlerimize ve suriyedekilere bişeyin olmaması

yazıp yazmamak sana kalmış Oky. Zaten siyaset dedğimiz şey birbirmizi yemek değil mi? Hele de sivri bir dil varsa
anladım. o zaman açmaktaki amacın hayırlı olsun.
umarım başka bir konu açılır ve bizler birbirimizi yemeden yorumlarımızı yaparız. buradaki amaç farklı çünkü. :34:

Back