- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
- Konu Sahibi Dormicum00
-
Öncelikle tencerede sirke ve karbonat bekletiyorken sordum buraya önerilere bakarak içine çamaşırı suyu ve sıvı bulaşık deterjanı koyarak kaynattım bi süre dibi çözülüp kendiliğinden kalkmış telle ovarak kolayca çıkardım. Zehirlenme riskine rağmen karıştırıp yaptım hangisi işe yaradı acaba bilmiyorum
Bu tencereyi uzun süre temizleyip havalandırmam lazım neler neler denedim sabahtan beri çünküHani kimyasal olmasın diyoruz ya hep ben o yüzden sadece karbonat ve sirke demiştim
Bu tencereyi uzun süre temizleyip havalandırmam lazım neler neler denedim sabahtan beri çünkü
Ben de sürekli yoğurt yapmak için süt kaynatırım halbuki, benimde ilk kez başıma geldiay bendede dün oldu ilk defa ldu anlamadım niye bide çelikde değil telde süremiyorum
yaptım fena olmadı hatta sevdim hafif sinmiş koku bolca ayran ve corba olacakBen de sürekli yoğurt yapmak için süt kaynatırım halbuki, benimde ilk kez başıma geldiyoğurt nasıl olacak bilmiyorum yanık kokulu sütten 5 lt ydi ziyanı etmek de istemedim
Ben de alayım filtre için parlamayınca ne kadar temizlesem de tatmin etmiyorBir de a101 de satılan highgenic köpük deterjan var. Sprey şişesinde olan. Resmen mucize.
Benim diyen yağçözlerden kat kat iyi.
Aspiratör filtrem parladı.
Fırın temizlemekten nefret eden beni bile sevindirdi.
Ben de sürekli yoğurt yapmak için süt kaynatırım halbuki, benimde ilk kez başıma geldiyoğurt nasıl olacak bilmiyorum yanık kokulu sütten 5 lt ydi ziyanı etmek de istemedim
Bir de a101 de satılan highgenic köpük deterjan var. Sprey şişesinde olan. Resmen mucize.
Benim diyen yağçözlerden kat kat iyi.
Aspiratör filtrem parladı.
Fırın temizlemekten nefret eden beni bile sevindirdi.
Ben de alayım filtre için parlamayınca ne kadar temizlesem de tatmin etmiyor
Ay bunu bende alacağım ya herkes çok övüyor
Valla bütün övgüleri hakediyor
Aspiratör filtremin bu derece kir olduğunu bilmiyordum mesela. Temizledik sanıyormuşuz..
İçine sirkeli su koyup kaynatıp iyi durularsanız sorun olmaz heraldeBu tencereyi uzun süre temizleyip havalandırmam lazım neler neler denedim sabahtan beri çünkü
Acaba kadife kolukta ise yarar mi?Cif döküp elinize poşet geçirip ovun. Kesin çözümdür..
Çaydanlık, tencere, tava, deri koltuk sandalye, musluk, duvar her yerde etkili yöntem..
Acaba kadife kolukta ise yarar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?