Dibi süt tutan tencere :(((((

Hani kimyasal olmasın diyoruz ya hep ben o yüzden sadece karbonat ve sirke demiştim

ay bendede dün oldu ilk defa ldu anlamadım niye bide çelikde değil telde süremiyorum

Cif döküp elinize poşet geçirip ovun. Kesin çözümdür..

Çaydanlık, tencere, tava, deri koltuk sandalye, musluk, duvar her yerde etkili yöntem..

ay bendede dün oldu ilk defa ldu anlamadım niye bide çelikde değil telde süremiyorum
Ben de sürekli yoğurt yapmak için süt kaynatırım halbuki, benimde ilk kez başıma geldi yoğurt nasıl olacak bilmiyorum yanık kokulu sütten 5 lt ydi ziyanı etmek de istemedim

Ben de sürekli yoğurt yapmak için süt kaynatırım halbuki, benimde ilk kez başıma geldi yoğurt nasıl olacak bilmiyorum yanık kokulu sütten 5 lt ydi ziyanı etmek de istemedim
yaptım fena olmadı hatta sevdim hafif sinmiş koku bolca ayran ve corba olacak

Bir de a101 de satılan highgenic köpük deterjan var. Sprey şişesinde olan. Resmen mucize.
Benim diyen yağçözlerden kat kat iyi.

Aspiratör filtrem parladı.
Fırın temizlemekten nefret eden beni bile sevindirdi.

Bir de a101 de satılan highgenic köpük deterjan var. Sprey şişesinde olan. Resmen mucize.

Ben de alayım filtre için parlamayınca ne kadar temizlesem de tatmin etmiyor

Ay bunu bende alacağım ya herkes çok övüyor

Ben de alayım filtre için parlamayınca ne kadar temizlesem de tatmin etmiyor

Komple her yerine sık tezgahta bir kaç dakika içinde bütün kiri kabartıyor. İnatçı yerlere 2 3 sefer yap..
Benim artık en büyük yardımcım. Umarım bu formülü bozmazlar..

Tencerenin dibinin süt tutmaması için önce tencerenizi yıkayın sütünüzü boşaltın içine dibi tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…