- 15 Ağustos 2018
- 322
- 253
- 23
- Konu Sahibi Dormicum00
-
Kül kullanÇelik tenceremde süt kaynatıyordum ara ara karıştırmama rağmen dibi tutmuş telle ovdum çıkmadı cif, yağ çözücü her şeyi denedim. Tenceremde yeni çok üzüldüm. Başına gelen ve çözüm bulan birileri var mısirke ve karbonat koyup 2 saat kadar beklettim ama tam sonuç alamadım bi kısmı çıktı sadece. Fotoğrafını da yükledim
Tel mahveder tencereyiÇamaşır deterjanı koyun bir kaşık kaynatın suda. Sonra kendiliğinden kalıp gibi çıkar en kötü telle ovarsınız kesin çözüm ama çamaşır deterjanı
Sonucu yazabilir misiniz? Hangi yöntem işe yarayacak merak ettim şimdi :)Herkese tavsiyeleri için çok çok teşekkür ederim deneyeceğim hemen
Ben bunun için öneri isteyecektim şimdi çok teşekkürler :)Tencerenin içinde süt tutsun istemiyorsan sütü koymadan önce tencereyi suyla güzelce ıslat hatta annem süt tenceresinin içinde suyla bekletirdi o şekülde kullan süt yapışmaz..
Öncelikle tencerede sirke ve karbonat bekletiyorken sordum buraya önerilere bakarak içine çamaşırı suyu ve sıvı bulaşık deterjanı koyarak kaynattım bi süre dibi çözülüp kendiliğinden kalkmış telle ovarak kolayca çıkardım. Zehirlenme riskine rağmen karıştırıp yaptım hangisi işe yaradı acaba bilmiyorumSonucu yazabilir misiniz? Hangi yöntem işe yarayacak merak ettim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?