Dibe daha da dibee.

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
4 ay önce 4 yıllık mükemmel gördüğüm ilişkim bitti. 4 ay önce işten çıktım. 4 ay önce kendi başıma yaşarken aile evine geri döndüm. 2 aydır sürekli iş başvurularında bulunuyorum. Gazeteciyim ama sekreterlik başta olmak üzere alakasız bir çok işe başvurdum. Arada CV incelense de hiç biri dönüş yapmıyor. Param hiç kalmadı. 27 yaşında aileden para istemek işkence. Üstelik 9 yıl sonra döndüğüm aile evine uyum sağlayamıyorum. Sürekli başım ağrıyor. Başarısız bir insan olarak görüyor artık ailemde. Bıktım başka akranlarımın kurduğu yuvaları buldukları işi dinlemekten. Şuan 0 noktasındayım. Aşk, evlilik gibi şeylere inancımı zaten yitirdim ama iş bulamamak beni daha da yoruyor. Şu kadınlar kulübüne hayatım çok iyi gidiyor diye yazabileceğim günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir.

Öyle düşünme, insanın hayatında inişler ve çıkışlar vardır. 4 aydır işsizlik nedir ki, sağlık olsun yeni iş de bulursun, sevgili de. Bir de 9 yıldır çalışıyormuşsunuz, biraz dinlenme, ara verme gibi düşün.

aileniz böyle hissettiriyor ama çok yanlış.

ilişki bu biter de başlar da. tavsiyem bu dönemi kendinizi iş için geliştirmekle değerlendirin. yeni bi dil öğrenmek mesleğinizle ilgili sertifika kurs vs olabilir. bu sırada da geçici de olsa her tür işe başvurun bence ev kapanına düşmeyin.

Tez yazıyorum rahatlatmıyor ama. İs bulsam bi hobi kursuna yazilsam sonra çok rahatlayacağım gibi geliyor.

Tez yazıyorum rahatlatmıyor ama. İs bulsam bi hobi kursuna yazilsam sonra çok rahatlayacağım gibi geliyor.

kariyerinize artı olduğu sürece iyidir bence. başka hobiniz var mı belki ordan para kazanabilirsiniz workshoplar falan yapılabilir ya da kurs verebilirsiniz belki bi taşla iki kuş.

Bir gun, "bitti bu kabus" dedigin gun gelecek ve iste o zaman, sukretmen icin cookkk sebebin olacak. Aile yanina donmek zordur, bilirim. Ama cok gencsin, onun acik

Her insan zaman zaman dibi görür.
Mesela benim dibim bana göre seninkinden daha beterdi.
Gene de şunu bil ki çabalarsan illa bir gün çikarsın yeter ki vazgeçme

Büyük firmaların bile batabildiği bir dönemde işsiz kalmak neden başarısızlık olsun ki? Kötü bir dönemden geçiyorsunuz ama atlatırsınız inşallah...

Ailenle yaşamayı bırak bence eğerki destek yerine köstek oluyorlarsa bul bi ev arkadaşı bölüş faturayı kirayı düzenini oturt iş bulunca.

Ben de o noktadayım yalnız değilsin.Yaş da 28.☺Herkes yaşayabiliyor bunu.Sen dört aydır işsizsin ben 1 buçuk seneye yakındır.Aşk zaten yok.
Az önceki konuda maasdan birikim yaptığinizi yazmistiniz bu ne yaman çelişki...

Terslikler gelince üst üste gelir zaten.hayatin gerçeği. Sonra da teker teker düzelmeye başlar. Herhangi olumlu olaydan anlayın ki artık olumlu haberler gelecek. Zor da olsa bu dönemde sabretmek lazım. Allah yardımcınız olsun

Ailenle yaşamayı bırak bence eğerki destek yerine köstek oluyorlarsa bul bi ev arkadaşı bölüş faturayı kirayı düzenini oturt iş bulunca.
Bir
Umarım, herseyin düzelecegine inanmaya çalısıyorum. Tesekkür ederim çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…