• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diane35 ve yasmin. Dkh kullanan arkadaşlar bakabilir misiniz?

lebideryaya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
146
Puanlar
18
Kızlar merhaba ben 7 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk 3 sene doktor yasmin vermişti ilk 2 ay regl olmuştum daha sonra adetimi kesti. Doktor ilacımı değişti diane 35 verdi. 4 sene de onu kullandım. İlacı değiştikten sonra 1 ay regl gördüm ama yine oda adetimi kesti ve 4 yıl tekrar adet olamadım. Doktor hapların bazı bünyeler de bu şekilde yaptığını söyledi. Rahim duvarını inceltdiği için regl göremiyormuşum. Şimdi çocuk için hapı bıraktım 2 ay oldu. Hapı bıraktıktan 3 hafta sonra regl oldum. Tabi regl denilirse aşırı koyu kahverengi hatta siyaha çalan regl gördüm. Sanırım içerde kalan kandı. Onu baz alarak ovülasyon testi yaptım ve döngümün 26sında yumurtlama gördüm. Yani 2 ayda 1 kez yumurtlamış oldum. Yumurtlama zamanımı değerlendirdim ama büyük ihtimalle hamile değilim. Çünkü yumurtlamadan 11. Gün sonra test yaptım negatif. Biliyorum hemen olmaz büyük ihtimalle ama insan işte umutlanıyor. Regl olmayı bekliyorum bat 14 Şubat. Regl olunca doktora gideceğim. Genelde hormon testlerini doktorlar regl zamanı yapıyormuş. Şunu sormak istiyorum. Benim gibi çok uzun süre hap kullanıp adetini kesen oldu mu? Yada bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı? Ne kadar sürdü hamile kalmak?

Back