• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diane 35 kullanıyorum, geciktirici kullanabilir miyim?

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Kızlarrr ben PKO luyum ve Diane 35 kullanıyorum. Tatil tam hastalık zamanıma geliyor:43:
Geciktirici kullanmak istiyorum ama bir zararı olur mu?:26: Diane 35i zaten düzenlemek için kullanıyorum, başka ilaç kullanırsam tümden bozulmasından korkuyorum. Seneler önce 1 kez kullanmıştım ama yan etkisi oldu mu hiç dikkat etmedim açıkçası:26:

Kullanan kimse var mı???

Son düzenleme:
Merhaba, diane yi sadece pko tedavisi için kullanıyorsan,süresini uzatmanı tavsiye ederim.mesala bu aksam alma ilacı yarın aksam al ve bi sonraki günde alma böylece 3 gün kazanmıs olursun.zaten ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra geliyor adetin.

kullancagın ilaçların bittiginde ara vermeden yeni kutuya basla regl olmassın 2. kutu bitince regl olursun, ama vucut olarak biraz sıkıntı cekersin tabi, gerci geciktirici de aynı sey, ilacın prospektüsünü detaylı oku orada da benm dediğim yazıyodur, regl tarihini bu sekilde ayarlayabilirsin.

Merhaba, diane yi sadece pko tedavisi için kullanıyorsan,süresini uzatmanı tavsiye ederim.mesala bu aksam alma ilacı yarın aksam al ve bi sonraki günde alma böylece 3 gün kazanmıs olursun.zaten ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra geliyor adetin.

kullancagın ilaçların bittiginde ara vermeden yeni kutuya basla regl olmassın 2. kutu bitince regl olursun, ama vucut olarak biraz sıkıntı cekersin tabi, gerci geciktirici de aynı sey, ilacın prospektüsünü detaylı oku orada da benm dediğim yazıyodur, regl tarihini bu sekilde ayarlayabilirsin.

Evet Diane yi PKO tedavisi için kullanıyorum. Dediğiniz gibi kutu bitince yeni kutuya başlayacağım, ara vermeyeceğim umarım regl olmam. Teşekkür ederimm

Back