• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diane 35 kullanıp saçları avuç avuç dökülen,cildi bozulan oldu mu?

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Öncelikle hepinize merhaba
İlacı kistim olduğu için 6 ay boyunca kullanmam gerektiği söylendi.Saç dökülmeniz azalcak,cildiniz daha pürüzsüz olacak vs.diye anlattı dr olumlu yönlerini.Tabi ilk aydan itibaren hemen düzelmesini beklemiyodum ama bu hale geleceğimi de düşünmedim açıkcası.
Şuan ilk hapımı kullanıyorum daha iki hafta oldu kullanalı.Ama müthiş saç dökülmesi yaşıyorum öyle böyle değil.Duşta ayrı, çıktığımda ayrı,uyanıyorum yastık öyle..
İlaca başlamadan önce de dökülme vardı ama bu kadar yoktu ve cildim de deformasyon oluştu.Dudak kenarlarımda soyulmalar koyulaşmalar yine alın bölgemde pütür pütür küçük sivilceler oluştu.Cildim aşırı kuru peeling yapıyorum nem maskesi yapıyorum manzara yine aynı kuru ve soyulan bir cilt.İlacı kullanmadan önce normal ve sivilceye meyilli olmayan bir cilde sahiptim.Tüylenmeye değinmiyorum onun etkisini hemen görebileceğimi zannetmiyorum.Bir de kilo aldım gibi hissediyorum.
Acaba ilacı kullananlar böyle bi durumla karşılaştı mı merak ediyorum.
Cildiniz hangi aydan itibaren düzelmeye başladı?
Tüylenme sorununuz ne zaman normale döndü azalma başladı?
Saç dökülmeniz durdu mu?
Kilo aldınız mı aldıysanız ne kadar süre içinde ve ne kadar miktarda?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

ben 3 audir kullaniyorum hormon bozuklugu tuylenme icin. ama benim de saclarim avuc avuc dokuluyo. bu ay yeni kutuya basladim. ama ben ilactan oldugunu dusunmemistim. suyun kirecindendir saniyordum taa ki basligi okuyana kadar..

kilo almadim zaten 3 aydie kullaniyorum. cildimde bi degisiklik olmadi. tuylenme sorunu tamamen bitmiyo bende ama ilk aydan itibaren bayagi bi azalma oldu. ayni seyrinde devam ediyor

ben 3 audir kullaniyorum hormon bozuklugu tuylenme icin. ama benim de saclarim avuc avuc dokuluyo. bu ay yeni kutuya basladim. ama ben ilactan oldugunu dusunmemistim. suyun kirecindendir saniyordum taa ki basligi okuyana kadar..

Ama çok saçma hormon takviyesi sayesinde saç dökülmesinin azalması gerekmez mi :KK43: ben ilk ay diye yan etki yapmıştır dedim mide bulantısı da yaşıyorum çok sık olmasa da.

Ama çok saçma hormon takviyesi sayesinde saç dökülmesinin azalması gerekmez mi :KK43: ben ilk ay diye yan etki yapmıştır dedim mide bulantısı da yaşıyorum çok sık olmasa da.
ben mide bulantısı yaşamıyorum ama ilk ay gündüz kullanıyordum bel ağrısı yapıyordu gün içerisinde. sonra akşamları kullanmaya başladım. bel ağrım bitti. ben de saçma buluyorum o yuzden suya kirece falan bağlamıştım ilaçtan olduğunu hiç düşünmedim :( ama neden olmasın..

En son ekimde konu açılmış foruma taşınması çok iyi oldu.

Oncelikle gecmis olsun. Yan etkilerini okudunuz mu? Okumadiysaniz okuyun derim. Her ilac her bunyede ayni etkiyi yapmaz. Mutlaka prospektusune bakin derim.

Oncelikle gecmis olsun. Yan etkilerini okudunuz mu? Okumadiysaniz okuyun derim. Her ilac her bunyede ayni etkiyi yapmaz. Mutlaka prospektusune bakin derim.

Okumuştum ama şikayetlerime benzer bi yan etkisi olduğunu hatırlamıyorum mide bulantısı dışında ki ilaçla birlikte çözülmesi -azalaması gereken şikayetler bunlar artması ilginç olan :/

Back