- 16 Nisan 2010
- 305
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inan diane yi kullanmkl en büyük hata etmişim 2 ayda 9 kilo verdim ve ilaç sayesinde ilk defa doğum kontrol hapsız reglim oldu hemde tam 21. günde hep 33 34 üncü günlerde olurdu zararı yok faydası var ishal ve başlarda bulantı dışında çok faydasını gördüm ....
bu hapı kullanırken başka bişey yaptın mı
koşu bandında yürüdüm günde bir saat hafif diyet yaptım .......birde günde bir ilaç yani metforminle birlikte verdim ...
çok soru soruyorum kusura bakma nasıl bir diyet uyguladın acaba diğer ilaç ne
önemli değil canım istediğin zaman istediğin şekilde soru sorabilirsin .... sbaharı tahıl gevreği yedim sütle öğlen salata ve hastanmış sebze akşam sadeece salata yedim günde 2 litre su içtim metformin ilaççı insülini dengeliyor şekeri yani acıkmana engel olutor tokluk hissi veriyor ....glifor 850mg günde birle başladım ramazandan sonra 2 ye çıkaracağım .... koşu bandında günde 1 saat yürüdüm canım bu kadar başka bişi yapmadım zaten zorla yemek yiyorsun ....
hımmm bende uygulayım teşekkür ederim benim iştahım kesilmedi tatlı yeme isteğim devam ediyor hiç isteksizlik felan yok
sen ne kullanıyorsun ilaç olarak bence de uygulamanı tavsiye ederim ..ricaa ederim ...
Kızar bende hormon bozukluğu var ilk gittiğimde doktor cyclo progynova vardi 3 ay kullandım ilaçı kullandığım sürece adetim düzenli gitti bitince yine aynı olduğunu söyledi bu sefer tarlusal ve diana 35 drafe verdi önce tarlusalı kullan adet olucaksın adetinin 5, günü diana 35 başla dedi 4 ay kullan dedi fakat 4 ayda kaç kutu almalıyım ?
4 ay için 4 kutu almalısınız. 1 kutu da 21 tane hap vardır. 21 hap bittikten sonra ara verirsiniz. Muhtemelen 3 - 4 gün içinde adetiniz başlar. Adetinizin beşinci günü tekrar yeni kutuya başlarsınız. Eczacınızda tekrar anlatacaktır nasıl kullanmanız gerektiğini geçmiş olsun.
Bişi Sorcam size fafam takıldı bazıları il gün başlıyormuş ilaca ama doktorum bana adetinin 5. günü başlamamı söyledi sorun olurmu teraddüt ettim ?
Bişi Sorcam size fafam takıldı bazıları il gün başlıyormuş ilaca ama doktorum bana adetinin 5. günü başlamamı söyledi sorun olurmu teraddüt ettim ?
hayır sorun olmaz ...... merak etme ......
buraya bir yere o ilacın reçetesini yazmıştım,reglin ilk ya da 5. günü başlanır yazıyordu.