Diane 35 in kanı pıhtılaştırması

minikhoca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
2
0
1
Arkadaşlar merhaba, ben bir süre önce endokrinolojiye çene altında tüylenme şikayeti ile gitmiştim ve doktor da bir takım hormon testi yaptırdı, sonuçlarım gayet iyi hatta baya baya iyi çıktı. Doktor da demek ki senin vücudun bu kadar hormon değerlerine bile aşırı tepki veriyor diyip bana Diane 35 ilacını verdi. Bildiğiniz gibi bu ilaç adet döneminde kullanılmaya başlanır ve ben daha 3.ilacımı aldım fakat ilacı aldığım ilk günden beri adet kanamalarım akışkanlığını kaybetti bildiğiniz pıhtılaştı ve normalde 7 gün süren kanamalarım bugün itibariyle bitti. Ara sıra mide ağrısı da çekiyorum garip bir şekilde ilacı kullanıp böyle bir sorun yaşayan var mı ilacın yan etkisi bu kadar kısa bir sürede kendini belli eder mi sizce ya Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim ilacı bırakıp bırakmama arasında kaldım

Diane çok ağır bir ilaç bende bekarken kullandım bi faydasını da görmedim tuylenmelerim hala var malesef. Hormonların nasılmis, pko mu varmı.

Diane çok ağır bir ilaç bende bekarken kullandım bi faydasını da görmedim tuylenmelerim hala var malesef. Hormonların nasılmis, pko mu varmı.

Pko için ultrason randevusu verdi daha çekime 1 ay var bir tek prolaktinim çok az düzeyde yüksek çıktı diğerleri çok iyi dedi doktor buna rağmen niye verdi bu ilacı anlamadım

Bu durum hala devam ediyormu? Ben 2. Tabletimi yarıladım.daha önce hiçbir zaman reglim gecikmemişti ama reglim bu ilaç yüzünden 13 gün gecikti. Bende de tüylenme vardı umarım etki eder çok bunaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…