Sivilceli Ciltler Diane-35 i biraktim yuzum mahvoldu!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Cankiiz5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.444
0
[Merhaba arkadaslar,
ben yaklasik 3 yildir dogum kontrol hapi kullaniyordum, adet duzensizligim vardi, sivilcelerim vardi, anlayacaginiz hormon bozuklugu soz konusuydu bende.
1 ay once biraktim hap kullamayi, alnimda sivilceler cikti, boynumdan minik minik alerji gibi sivilceler cikti.
Ne yapmam gerekiyor? sivilceleri ne gecirir cok guzel cildim vardi suanda asiri bozuldu.. dogal yontemleriniz varmi ?

Offffffffffff offfffffffffffffffff bende dıana35kullanırken cıldım cok guzeldı mukemmeldı sımdı cıldımden yag akıyor resmen mınık mınık sıvılcelerım ve gozeneklerım genısledı

ne yapicaz bilmiyorum omur boyuda dogum kontrol hapi kullanamam ya :KK43:( puruzsuz cildime tekrar donmek istiyorum ama hap kullanmadann

arkadaslar ne tuaf bende dogum kontrol hapina basladigimda cildim tertemiz oldu, birakali 3 ay oluyo heryanim sivilce cildim harita gibi bide lekeler olustu kucuk kucuk, hap iyi geliodu birakinca yan etki yapti galiba. bende laktoz intoleranzi oldugu icin maxim kullandim onda laktoz yok cildimide tertemiz yapmisti

[Merhaba arkadaslar,
ben yaklasik 3 yildir dogum kontrol hapi kullaniyordum, adet duzensizligim vardi, sivilcelerim vardi, anlayacaginiz hormon bozuklugu soz konusuydu bende.
1 ay once biraktim hap kullamayi, alnimda sivilceler cikti, boynumdan minik minik alerji gibi sivilceler cikti.
Ne yapmam gerekiyor? sivilceleri ne gecirir cok guzel cildim vardi suanda asiri bozuldu.. dogal yontemleriniz varmi ?

The body shop çay ağacı yağını almanı öneririm kısa bir sürede geçiyorlar

arkadaslar ne tuaf bende dogum kontrol hapina basladigimda cildim tertemiz oldu, birakali 3 ay oluyo heryanim sivilce cildim harita gibi bide lekeler olustu kucuk kucuk, hap iyi geliodu birakinca yan etki yapti galiba. bende laktoz intoleranzi oldugu icin maxim kullandim onda laktoz yok cildimide tertemiz yapmisti

Canim hapin yan etkisi degil, asil olan etkisi kaybolunca sivilceler tekrardan cikiyor. Dogum kontrol hapi bir hormon hapidir ve hormon degerlerini dengede tutarak sivilcelenmeyi onluyordu. birakincada haliyle eski haline donuyor

Argan yagida faydaliymis diye duydum sivilcelere karsi, sen denedinmi peki? ne kadar kullanmak gerekiyor

Canım ben çay ağacı yağını kullandım gece yatmadan önce pamuğa 2 3 damla damlatıp yüzümde ki sivilcelerin üstüne sürdüm çok şükür sivilcem kalmadı. Zamana gelince yeni oluşmuş bir sivilceye sürdüğün zaman sabah geçtiğini görüyorsun daha uzun bir süre kullanım da sivilce lekelerinede etkili.

[Merhaba arkadaslar,

sakın burdan duyduğun şeylerle hareket etme bu ciddi bir olay normal sivilce değil o hapları niye kullandın doğun kontrol hapı bırakınca cildin yağ küpüne döner adet düzensizliğin varsa aktardan bi bitkisel ilaç alsaydın yapanlar var bi doktora gözük derim ben

Ben de 1 yıl yaz kullandım bırakalı 1 ayı geçti ve hala düzgün yüzüm inşallah bozulmaz:S

X