- Konu Sahibi Morrmeneksee
5.SIRA burcusami okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canım şarjım bitmişti yazamadım Allah niyetini kabul etsin arkadaşımızın
Allah razı olsun cnm benim sagol vesile olduğun içinburcusami Canım ya bedi HATİMİN tamam cok sukur Allah kabul etsin insallah
Ne demek canmAllah razı olsun cnm benim sagol vesile olduğun için
Ya Fettah da kafayı yiyosun burda dinlencok kalabalık cnm orası ondan da kaynaklanıyor bide cok stres yapiyosun ya o kadar takma biliyorum hemen tamamlansin istiyosun ama malesef herkes hassas değil senin kadarNe demek canm
ASIL BEN HEPİNİZE AYRI AYRI TESEKKUR EDERIM KIZLAR, BU GRUBUMDA, TEFRİCİYE GRUBUMDA HİÇÇ ZORLAMADI.. TERTEMİZ VE HIZLI ŞEKILDE GÜNLÜK OKUNUYOR VALLA HARİKA GRUP OLDUK
Kızz tövbe bır daha oyle uzun liste lı grup yaparsam ve katılırsamYa Fettah da kafayı yiyosun burda dinlencok kalabalık cnm orası ondan da kaynaklanıyor bide cok stres yapiyosun ya o kadar takma biliyorum hemen tamamlansin istiyosun ama malesef herkes hassas değil senin kadar
Valla ben senden bekliyorum bitsin gene başlarsın senKızz tövbe bır daha oyle uzun liste lı grup yaparsam ve katılırsam
En ıyısı boyle en fazla 20 25 ıdealmıs onu anladım
Hahaaduramam cıdden ama gercekten uzun liste lı bırsey yapmam bızım bu grup gibi olur temız olur.. Hızlı döneriz hepsini Hatim etmıs oluruzValla ben senden bekliyorum bitsin gene başlarsın sen
İyi olur valla sıkılırım yoksa evde tesbih cekmeden öyle alıştım kiHahaaduramam cıdden ama gercekten uzun liste lı bırsey yapmam bızım bu grup gibi olur temız olur.. Hızlı döneriz hepsini Hatim etmıs oluruz
Yemın ederım bende cekmeyınce sankı cok bombos seylere vakıt harcıyormusum gıbı oluyorum.. Dızı ızlemek bıle zaman kaybı gıbı geliyor banaİyi olur valla sıkılırım yoksa evde tesbih cekmeden öyle alıştım ki
Benimde inan cok az var İzlediğim dizi.bu arada dizi demisken biz eşimle yunus emre dizisini cok sevdik 3.ye izliyoruz harika ya hayatımda izlediğim en harika dizi öyle etkilendim ki hala ordaki bazi sahneleri açarım canım sıkıldıkçaYemın ederım bende cekmeyınce sankı cok bombos seylere vakıt harcıyormusum gıbı oluyorum.. Dızı ızlemek bıle zaman kaybı gıbı geliyor bana
Hıc bakmadım..Benimde inan cok az var İzlediğim dizi.bu arada dizi demisken biz eşimle yunus emre dizisini cok sevdik 3.ye izliyoruz harika ya hayatımda izlediğim en harika dizi öyle etkilendim ki hala ordaki bazi sahneleri açarım canım sıkıldıkça