Kontakt Lens Diamond colors light green

_lal_

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
228
1
36
kuzenimde gördüm bu lensi, numarası yüksek olduğu için denemeye çekindim.
markası diamond colors light greenmiş
duruşu da aynen böyle hatta biraz daha açık,ve daha aqua gibi
gzzzxcv.jpg

gerçek göz rengini bilmesem gözünü bu renk sanacaktım :))
bu marka lensten kullanan arkadaşlar varsa fotoğraflarını paylaşırsa sevinirm.
özellikle başka tonları mavi tonlarını , gri tonlarını kullanan varsa eklerlerse çok sevinirim.

Son düzenleme:
gzzzxcv.jpg

özellikle başka tonları mavi tonlarını , gri tonlarını kullanan varsa eklerlerse çok sevinirim.
vayy çok güzelmiş bu renk,ancak forumda grisini alan arkadaşlar vardı,çok da memnun kalmamışlardı,lens kullananların önerileri konusunda bir yerlerde olacak,foto falan da eklemişlerdi,mavisini alan da vardı sanırım,solotica nın daha iyi olduğunu etraflıca düşünmeden diamonds aldıklarını söylemişlerdi,ama bu renk eğer aynen fotodaki gibiyse reelde çok iyi gözüküyor,kuzenin ne kadara aldığını hatırlıyor mu canım,çünkü bu markanın lensleri farklı yerlerde farklı fiyata satılıyor bildiğim kadarıyla

700-750 gibi bişey demişti, ancak toric lens ve göz kuruluğu olduğundan bu kadar para vermiş, doktoru demiş illa renkli kullancaksan bunu kullan diye. belki sıradan numaralıları ya da numarasızları daha ucuzdur.
derecesi yüksek lens olmasa deniycem ama gözlüğünü bile taktığımda başım dönüyor lensi denemeye tırsarım:)

gzrfder.jpg

bu da gün ışığındaki hali evet reelde tam böyle duruyor.

Son düzenleme:
gzrfder.jpg

bu da gün ışığındaki hali evet reelde tam böyle duruyor.

Parlaklığı çok iyi,light green i beni çok şaşırttı,genelde sitelerde 800-850 arası değişiyor ama 550 ye aldığını da söyleyen olmuştu,ist. bakırköyde galiba,deneyerek almış

ben pupil olayını sevdim.
belki toric olmasından ama custom lensler gibi pupili:)
kıyabilsem o paraya alıcam ama az uz da değil hani:KK52:

evet pupil çok etkileyici,kendi de çok berrak çok şaşırdım

evet ben de barraklığını çok beğendim.. göz rengiyle kayanşması kapatıcılığı çok güzel duruyor. ve kuzenin söylediğine göre rahat ötesi bir lensmiş.
şeffaf lensler gibiymiş oksijen geçirgenliği.

amanın nasıl lens bu gerçek gözü gibi yaaaa:KK52:şok geçirdim resmen acayip doğal görünüyor.rengide güzel parlak bi yeşilmiş.ama çok pahalı ya o paraya kıyıp verdikten sonra bi de başına bişey gelirse lenslerin 1 ay oturup ağlarım valla:KK53:

hakkaten bu nasıl bir lens bu kadar doğal duracaksa kıyarım paraya :)) cidden de böyle mi duruyor daha çok resim ekle sen sevgili LAL =))

gerçekten çok doğal...solotica renkleri açmazsa...paraya kıyıp alınır bence de:))))

gzzzxcv.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...nanlarinonerileri-sorulari-cevaplari-215.html
burada bahsetmişler bu lensten ama bu fotodaki duruşu öyle aman aman da iyi değil:KK43:
ama light green gerçekten mükemmel,eee görmüşsün de gerçekten doğal diyorsun..keşke biraz daha foto olsa ama araştırdım nette maalesef ki yok denecek kadar az:KK43:

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...nanlarinonerileri-sorulari-cevaplari-215.html
burada bahsetmişler bu lensten ama bu fotodaki duruşu öyle aman aman da iyi değil:KK43:
ama light green gerçekten mükemmel,eee görmüşsün de gerçekten doğal diyorsun..keşke biraz daha foto olsa ama araştırdım nette maalesef ki yok denecek kadar az:KK43:

evet bu fotodaki
adszsh8.jpg

duruşunu gördüm şimdi ben de sevmedim solotica daha iyi
o zaman gri diamondları eliyoruz hedef listeden:)
bir de toric lenslerin pupili daha dar oluyor ondan da fark var sanırım arada

hakkaten bu nasıl bir lens bu kadar doğal duracaksa kıyarım paraya :)) cidden de böyle mi duruyor daha çok resim ekle sen sevgili LAL =))

kuzene söylerim çeksin fotoğraflar daha:)
vala istanbula gittiğimde bakırköydeki deneten yere gidicem ben de o kadar meraklardayım.
izmirde bulamadım diamond testerı olan yer

Bu lensin göz doktorlarına deneme numunelerini yolluyorlarmış.Belki büyük göz hastanelerindeki dr.ların ellerinde olabilir.Sormak gerek..
Gerçekten de bi kaç foto çekse çok iyi olur:)))

bayıldım dıamond yeşile böyle duruyorsa süpermiş internet sayfasında nc gıbı çizik çizik haresi yakından bellı olmaması da ayrıca supermiş...

yanlız dikkat edin arkadaşlar...kullanan birisi yapısı rainbowa benziyor ve pupili geniş demişti..ve onunki torik değildi...
hem hangi marka olursa olsun o markanın torik lenslerinin renk yapısı daha farklı oluyor..aynı o beğendiğiniz resimdeki gibi oluyor...başka markaların toriklerini de gördüm ve normal lenslerden renk yapıları alakasız şekilde farklı (beğendiğiniz resme benziyor durasoftun torikleri falan da) bunlar torik oldukları için böyle..haberiniz olsun sonra hayalkırıklığı yaşamayın...az para da değil....ha tabi gözünüz torik lense uygunsa ne ala...gri lensle yeşil lens arasındaki fark renk farkı değil..birisi torik öbürüsü normal ondan kaynaklanıyor..

Son düzenleme:
Toric lens bildiğim kadarıyla astigmatı olanlar için özel üretim bir lens enteresan olan lensin duruşunu nasıl bu kadar değiştirebiliyor toric olması...
bi de Lal demiş ki toric light green lens ama bu diamond colors da toric lens kategorisinde sadece 3 renk var yeşil olarak da sadece green var...l

X