Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rimel için bi başlık açılmış canım ordan bak istersen ben sarısını kullanıyorum çok memnunum bu arada bb krem de fondöten gibi ama daha hafif birşey makyaj altına uygulanıyor yüze renk eşitliği aydınlık veriyor az bi kapatıcı özelliği de oluyo :)
kızlar şimdi aldım ve denedim bb kremini çok beğendim dokusu falan çok hoş kadife gibi oldu yüzüm ve çok doğal durdu üstüne birazda allıkla şahane oldum haa bi de sarı maybelline rimeli de aldım o da 10 numara çıktı.tavsiye edilir tarafımca
Hayırlı olsun canım:)bende gidip almayı düşünüyorum birazdan rimeli merak ettim ben dolgunlaştırdımı acaba?fırsat bulmuşken kaçırmak istemiyorum:)
evet canım 2 kat sürdüm topaklanma falan olmadı ve birbirinede yapışmadı.gayet de dolgun gösterdi.ben 2 ay önce falan pembe falsies feather look diye bi çeşitini almıştım o da hafif güzel ama dolgun olmuyodu pek ama bu sarı olan gayet başarılı geldi bana.
bu arada bb kremin yanlışlıkla yaşlanma karşıtı olanını almışım neyse zaten yaş 25 sorun etmedim de siz yine de alırken dikkat edin açık ton aldım beyaz tenli olmasamda sayılırım yani
:)))iyi oldu söylediğiniz dikkat ederim:))o zaman gidip sarıdan alayım:))
bb krem almaya gittim onun dışında yaşlanma karşıtı nemlendirici, siyah nokta bandı, küçük meyveli sabunlardan,arı-sütlü kabak lifli masaj sabunu aldım:))rimeli alamadım çünkü gelmemiş başka bir yere bakıcam yarına kalmışsa:))
bende nemlendirici ve bb kremini (orta/koyu ton )bugün aldım,diadermin güzel bir marka ama emin olamadım.kullandınmı yada denediğinde paylaşırmısın.