Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bende acik ton yaslanma karsiti olandan aldim.yas 25 bu arada fark etmeden almisim eve gelince fark ettim denedim guzel hosuma gitti.yagli degil bence.cunku ben once nemlendirici surdum sonra bb krem surdum:))
arı sütlü kabak lifli sabundan alan arkadaş memnun musun bende almayı düşünüyorum da :)
Ben kremi farklı bir bime goturdum baska acık ton var mı diye, yanlıslıkla yaslanma karşıtı olandan almışım dedim :) acık ton da baska ürün olmadığını öğrenince tıpış tıpış evime döndüm :) Kremi açtım ve sürdüm.Dediğin gibi o kadar yağlı değilmiş canım.Ten rengime biraz koyu gelsede fena durmadı :)) Bb kremi sürmeden önce nemlendirici sürülmeli mi? Kremin nemlendirici özelliği var diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?
ya alcaktim ama pazartesi baktım kalmamış nese artık başka bi yerde görürsem aklımda olsun sağol canım :)
canım benim cildim kuru o bakımdan biraz nemlendirici sürdüm nemlendirici sürmeden denedim o da cildim nemsiz olduğu için alnımda kuruyan minik deriler belirginleşti iyice