diablesse meme estetiği ameliyatı

diablesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
52
1
Eveettt

Sanırım aranıza katılma vaktim geldi. Birkaç doktordan randevu aldım, hatta birkaçıyla görüştüm. Hepsiyle görüştükten sonra kararımı vereceğim. Burada okuduklarım bana çok yardımcı oldu. Hepinize peşinen teşekkür ederim.

Şu anda ölçülerim 78 cm civarında, 85-90 civarı bir şey olmasını istiyorum. "Ameliyattan önce" resimlerimi ekledim, kısmetse ameliyattan sonra da "Ameliyattan sonra" resimlerimi ekleyeceğim. Aslında "önce" resmimi gören bazı arkadaşlar memelerimin güzel durduğunu falan söylediler ama, ben yine de büyük olmalarını istiyorum. Bundan sonra da tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. Çok sağolun.

Sanırım kararımı verdim. Doktorum bir hafta sonrasına tarih verdi. İş bu noktaya gelince de korkmaya başladım biraz ama, değer sanırım. :) Cicişlerime kavuşacağım günü dört gözle bekliyorum. :-)

Sanırım kararımı verdim. Doktorum bir hafta sonrasına tarih verdi. İş bu noktaya gelince de korkmaya başladım biraz ama, değer sanırım. :) Cicişlerime kavuşacağım günü dört gözle bekliyorum. :-)

ne güzel kararını vermişsin inşallah herşey yolunda gider cnm heyecanlısındır şimdi :)

hadi hayırlısı canım..günü de belli olmuş artık gerisi kolay..bende perşembe gün alıcam bakalım..inşallah herşey istediğin gibi olur..kaç cc hangi yöntemle ameliyat olacaksın peki?

Ooo süper haber.Dr.randevuları alındıysa ilk adımda atıldı demektir.Çok güzel ve heycan dolu bir süreç var önünde.İnşallah herşey istediğin gibi olur:)

hadi bakalım sende bekleme sürecine girmişsin cicişlerinle senide aramızda görcezz şimdiden hayırlı olsun canım allah kolaylık versin

keşke büyütmeseniz. benim memelerim büyüktü, doğumdan sonra iyice büyüdü, çok zayıfım ama çok kilolu görünüyorum. Aldığım hiçbirşey üzerime olmuyor. Çok güzel elbiseler beğeniyorum, 36 bedenim ama göğüs mümkün değil olmuyor. 40 benden alıp tadilat yapıyorum.

Dahası, sürekli sütyen takmak zorundasınız. Sadece ipli bluzla dolaşanlara hep imrenmişimdir. Koşamıyorsunuz, rahatça spor yapamıyorsunuz. Yüzüstü yatamıyorsunuz.

Emzirmem bittikten sonra inşallah küçülebildiği kadar küçülttürcem. Zahmetli oluyomuş küçülttürmek ama artık hayat çok zor benim için...

hadi hayırlısı canım..günü de belli olmuş artık gerisi kolay..bende perşembe gün alıcam bakalım..inşallah herşey istediğin gibi olur..kaç cc hangi yöntemle ameliyat olacaksın peki?

Çok sağol canım. Kas altı 300 cc olacak, 275 veya 300 uygun olur dedi doktorum ve 300 cc seçtim. :) Bekliyorum işte zor geçiyor günler ama :)

Ooo süper haber.Dr.randevuları alındıysa ilk adımda atıldı demektir.Çok güzel ve heycan dolu bir süreç var önünde.İnşallah herşey istediğin gibi olur:)

Girdik bu yola artık, en azından düşünmüyorum o güzel. :)

hadi bakalım sende bekleme sürecine girmişsin cicişlerinle senide aramızda görcezz şimdiden hayırlı olsun canım allah kolaylık versin

Çok sağol canım güzel dileklerin için. :)

keşke büyütmeseniz. benim memelerim büyüktü, doğumdan sonra iyice büyüdü, çok zayıfım ama çok kilolu görünüyorum. Aldığım hiçbirşey üzerime olmuyor. Çok güzel elbiseler beğeniyorum, 36 bedenim ama göğüs mümkün değil olmuyor. 40 benden alıp tadilat yapıyorum.

Dahası, sürekli sütyen takmak zorundasınız. Sadece ipli bluzla dolaşanlara hep imrenmişimdir. Koşamıyorsunuz, rahatça spor yapamıyorsunuz. Yüzüstü yatamıyorsunuz.

Emzirmem bittikten sonra inşallah küçülebildiği kadar küçülttürcem. Zahmetli oluyomuş küçülttürmek ama artık hayat çok zor benim için...

Herkes olmayanı istiyor işte ya. :)

Merhabalar,bende karın gerdirme ve göğüs büyütme ameliyatı olucam çok heyecenlıyım gerçekten harika olacak.Ameliyat olacağım doktor süper ben hemşireyim daha önce birlikte çalıştığımız doktor yapacak bir çok ameliyatını ve sonuçlarını gördüm çok bilgili,tecrübeli,ve titizdir kendisi.DR.ALİ MEZDEĞİ NİŞANTAŞINDA merak edenlere.Sanada şimdiden geçmiş olsun süper olacaksın ben memnun olmayanını görmedim

biz küçük diye( hatta yok diye) sıkıntı çekiyoruz. güvenimizi sarsıyor. bizi rahatsız ediyor bu durum. o zaman siz de küçülttürmeyin desem?
o da ameliyat sonuçta. biz büyütmek ve dişi gibi hissetmek için uğraşıyorsak bu sağlığımız için değil de, küçültenler mi sağlık için yapıyorlar demektir. bence değil.

canım ekledim kabul edersen fotoğraflarını görmek istiyorum, bana da yaptırma aslında diyolar, hatta evlenince büyür falan, ama ben yaptırmak istiyorum. öyle göreceli geliyo ki bi yerde, içim rahatlıycak seni de görürsem. ayrıca dualarım seninle, inşallah herşey çok çok iyi olur senin için, herkes için:)

ameliyat öncesi fotonu henüz gördüm. bence ihtiyacın yoktu. gayet de güzel görünüyor canım. ameliyat da olmuşsun 10 ağustosta. şimdi ne alemdesin? fıstık gibiymişsin. fıstık ötesi olmuşsundur :nazar:

Çok uzun süre sonra geri döndüm. Ameliyatımı oldum tabii ki. İlk haftam zor geçse de sonrası çok güzel oldu. Sonraki resmimi koydum, kabul edilince yayınlanır sanırım. Beğenecek misiniz çok merak ediyorum. Şu anda gözüme güzel görünüyorlar. :) Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

çok geçmiş olsun canım benim senin meme dokun önceden de baya varmış şimdi nasıllar merak ettim :)
Çok uzun süre sonra geri döndüm. Ameliyatımı oldum tabii ki. İlk haftam zor geçse de sonrası çok güzel oldu. Sonraki resmimi koydum, kabul edilince yayınlanır sanırım. Beğenecek misiniz çok merak ediyorum. Şu anda gözüme güzel görünüyorlar. :) Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

X