oyy balım benimm inşallah çekilecek durma gelmemiştir canımmmm
ama çekecem desede inan anlattım ben sana hiç acı yok inşallah iltihap da geçicek
bi rahatlayacaksın anlatamam sana
ay bende cektircem 20 lik lerimi acayip ağrıyo. ama napıcam bende korkuyorum
:1no2:İşte herkezee sorupta cevap alamadığımı sen söylemişsinn.SESLERİ DUYUYORUM DİYEE..İşte diş çıkarkenn seslerii duymak çok korkunçç:1no2:Korkma bu kadar canım ya uyuşturuyor zaten dişi
Kanal tedavisi yaptıracaksan eğer o daha basit geliyor bana çekimden
Bak ben sana bir tecrübemi kısaca yazıyım eğer uyarsa sende denersin:)
Benim morfinle bi anlaşmazlığım var normal dozundan bile fazla verilmesine karşı yeterince uyuşmuyor bazen.
Bir gün çok feci bir ağrı sonrası diş hekimimin yolunu tuttum 2 gün hiç uyumamıştım ağrıdan.
İğneyi 4 kerede yaptı bana ama hala hissediyordum uyuşmamıştı
biraz bekleyelim dedi sonra biraz daha yaptı .Ben ağrıdan duramıyorum ama çek artık sorumluluk benim dedim ama dinlemedi beni.Birde kaç senelik diş hekimim kıyamıyorda .Neyse
sonra ben odaya girdim uyuştu dedim iğne batırıyor falan hissetmiyorum diye yalan söyledim
veee o halde çektirdim dişimi bütün sesleri duyuyorsun zaten normalde ama benimki dahada acıydı sessiz bi şekilde hem ağlıyorum hemde sesleri duymamaya çalışıyorum.ama çekilmeden önceki ağrı daha fenaydı .iyiki yalan söylemişim dedim sonra kendi kendime:)
Bu olaydan sonra bir gün yine dişim başladı zonklamaya .
yine gittim tabi yine aynı sorun uyuşmuyor
yine aynı yalan bende :)
bi ricada bulundum en azından sesleri duymamak için kulaklık taktım kulağıma açtım son ses müziğide.
çok rahatladım ses duymadım hiç olmazsa acı aynı acıydı ama :)
Ama dişimin uyuştuğu zamanlarıda hatırlıyorum hiiiçç bişey hissetmiyorsun
inan bana hiç acımıyor
rahat ol kasma kendini başka şeyler düşünmeye çalış dua et Allah yardımcın olsun
uzun olmuş baya helal et hakkını
sevgiler
panik ataktan sonra bir DENTAFOBİM EKSİKTİmafoldumben
YoK YOK bizde:sm_confused:
suratı balımopuyorumnanaktan sen daha korkuyor musun ayolllmaz: ben kaç gündr neler çekiyorummafoldumben ağrı kesicisiz ayakta duramıyorum:gitme:
çok şükür bugün takılıyoo kaplamalarım şekerŞeniz inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın yavru kuşsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?