- Konu Sahibi EU3
arkadaşlar gömülü diş çektiren varmı.dişim hiç görünmüyo tamamen damağın içinde flm çekince anlaşıldı.cerrahi müdahaleyle alınacak.ama ben çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar gömülü diş çektiren varmı.dişim hiç görünmüyo tamamen damağın içinde flm çekince anlaşıldı.cerrahi müdahaleyle alınacak.ama ben çok korkuyorum
bende cok korkarım dişçiden sizlere aynen katılıyorum.yokmu şöle acısız bir yöntem bu devirde d,iye düşünmeden edemiyorum
ben kadar korkan varmıdır fakat aynı gün hem gömük 20 lik dişimi hemde hemen yanındaki azı dişimi çektirdim çok uzun sürdükafamçokkarıştı bol dikişli oldu fakat hiiiiçbirşey duymadım keşke çok daha önce gitseydim aferin bana başardım sonunda:dance:fakat şimdide dikişleri nasıl aldırıcam korkusu başladı :çok üzgünümoof bitsin artık çok kötüyüm fakat şunu söyleyebilirim çekim işlemi hiç öyle düşünüldüğü gibi değil çok basit hiç korkmayın.biriside bana dikişleri aldırmam konusunda moral verirse çok sevinirim.:a015: